توصیه کارشناسان به استفاده از آب و غذای سالم/مراقب رستوران‌های بین راهی باشید

توصیه کارشناسان به استفاده از آب و غذای سالم/مراقب رستوران‌های بین راهی باشید
 تهران - ایرنا - استاد علوم تغذیه دانشگاه علوم پزشکی تهران با اشاره به اینکه در روزهای بحرانی قرار داریم به شهروندان توصیه کرد که از آب و غذای سالم استفاده کنند تا دچار مسمومیت نشوند.

کوروش جعفریان روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه یک بحران جدی رخ داده و کشور در شرایط تهدید دشمن قرار دارد، افزود: شهروندان تحت استرس قرار دارند، ابتدا باید آرامش و خونسردی خود را حفظ کنند، چرا که اضطراب و استرس موجب مشکلات جسمی، روحی و روانی می‌شود.

وی با اشاره به توصیه‌های بهداشتی تغذیه ای در شرایط بحران، گفت: برای اینکه بتوانیم دسترسی سالم به آب و مواد غذایی داشته باشیم، باید راهکارهای اصولی را رعایت کنیم.

وی با بیان اینکه شهروندان حتما باید از آب بهداشتی استفاده کنند، تأکید کرد: ممکن است شهروندان در سفر به برکه های آب دسترسی داشته باشند اما باید از سلامت آن مطمئن باشند و سپس از آن استفاده کنند.

وی با اشاره به اینکه کشور در همه حال شبکه آب سالم دارد افزود: تا حد امکان از شبکه آب شهری استفاده کنند، اگر به این شبکه دسترسی‌ ندارند از آب معدنی و یا آب جوشیده سردشده استفاده کنند .

جعفریان با بیان اینکه برخی مواد غذایی مانند میوه، سبزیجات و مواد پروتئینی زود فاسد می شوند و باید در دمای پایین و یخچال نگهداری شوند، افزود: نگرانی در مورد مواد پروتئینی، گوشت، مرغ و لبنیات مانند شیر بیشتر است و در معرض آلودگی بیشتری قرار دارند و باید در یخچال نگهداری شوند.

وی گفت: غذای پخته شده نیز حداکثر ۲ ساعت باید خارج از یخچال باشد و باید برای طولانی مدت در یخچال نگهداری شود.

جعفریان درباره نگهداری نان نیز اظهار کرد: می‌توان نان را خارج از یخچال و فریزر برای مدت چند روز سالم نگه داشت.

توصیه کارشناسان به استفاده از آب و غذای سالم/مراقب رستوران‌های بین راهی باشید

استاد علوم تغذیه دانشگاه علوم پزشکی تهران با بیان اینکه ممکن است شهروندان در شرایط موجود به سیستم سرمایشی دسترسی نداشته باشند، توصیه کرد شهروندان به اندازه نیاز غذا تهیه کنند و از خرید زیاد مواد غذایی فاسد شدنی خودداری کنند و برای هر وعده مواد غذایی تهیه کنند.

معاون بین الملل دانشگاه علوم پزشکی تهران همچنین از شهروندانی که قصد خروج از تهران را دارند خواست در استفاده از رستوران‌های بین راهی مراقب باشند تا غذای سالم مصرف کنند.

وی گفت: استفاده از نان و پنیر و در مجموع غذای ساده بهتر از این است که غذای آلوده‌ای در رستوران‌ها استفاده شود .

جعفریان ابراز امیدواری کرد شرایط به زودی به حالت نرمال برگردد.

به گزارش ایرنا، بامداد روز جمعه ۲۳ خردادماه، در پی حمله تروریستی رژیم صهیونی به تهران و تعدادی از شهرهای کشور، شماری از فرماندهان نظامی، دانشمندان و مردم غیرنظامی به شهادت رسیدند.

به دنبال این جنایت رژیم صهیونیستی، رهبر انقلاب - جمعه شب - در یک پیام تلویزیونی تاکید کردند: نیروهای مسلح، رژیم رذل صهیونی را بیچاره خواهند کرد و ان‌شاءالله با قدرت عمل و زندگی برای آنها تلخ خواهد شد و با آنها مماشات نخواهد شد.

جمهوری اسلامی ایران در پاسخ به حمله وحشیانه رژیم صهیونیستی، عملیات وعده صادق ۳ را (شامگاه جمعه) با شلیک ده‌ها فروند موشک‌ به سمت سرزمین‎‌های اشغالی آغاز کرد.

مرحله دوم این عملیات نیز روز شنبه اجرا شد که گزارش‌های میدانی، تصاویرماهواره‌ای و شنود اطلاعاتی حاکی از اصابت موثر ده‌ها موشک به اهداف راهبردی است.

رژیم تروریست صهیونیستی بعد از ظهر روز یکشنبه (۲۵ خرداد) با تشدید حملات خود، نقاطی از تهران را مورد هدف قرار داد. دقایقی پس از این حملات رژیم صهیونیستی، سومین مرحله از عملیات وعده صادق ۳ آغاز شد و سرزمین‌های اشغالی هدف قرار گرفت.

بر اساس گزارش سپاه پاسداران انقلاب اسلامی حجم موشک‌های تهاجمی سپاهیان اسلام به سرزمین‌های اشغالی در این عملیات ۲ برابر و بانک اهداف ۳ برابر انتخاب شد.

در این مرحله از عملیات وعده صادق ۳، هفت موشک قیام در منطقه طبریا و کریات شمونا به هدف نشست.

مسائل اجتماعی و دغدغه‌های جامعه را در خوشه خبر پیگیری کنید

 

 منبع خبر

قیمت روز طلا، سکه و ارز

جدیدترین ها

از بین اخبار