نان پر از حباب نان اروپایی از ۱۰۰۰ سال قبل از میلاد/ طرز تهیه نان فوکاچیای فوق حبابی !

مواد لازم:
۲۶۰ گرم آرد غلیظ
۲۰۰ گرم آب
۱۵ گرم روغن زیتون
۴ گرم نمک
۲ گرم مخمر
۷۰ گرم سیر
۲۰ گرم روغن زیتون
۱ گرم نمک
فلفل
گرم کردن فر از قبل ضروری است! بپزید تا قسمت بیرونی ترد شود. من آن را درست زیر وسط فر پختم. زمان پخت ممکن است بسته به فر متفاوت باشد.
فکر می کنم وقتی کمی نازک تر درست کنم تا خیلی ضخیم، طعم بهتری دارد.
اگر قالب نان مناسبی ندارید، می توانید با قرار دادن خمیر روی قالب فر آن را درست کنید.