طرز تهیه کیک شاه توت با 2 روش متفاوت

طرز تهیه کیک شاه توت با 2 روش متفاوت
 کیک شاه توت با بافت مخملی و طعم ترش و شیرین، یک دسر عالی برای میهمانی های تابستانی است. این کیک یکی از خوشمزه ترین کیک هایی است که به عنوان دسر تابستانی خاص برای دورهمی هایتان می توانید آن را تهیه کنید.

طرز تهیه کیک شاه توت مرحله به مرحله

کیک شاه توت با بافت مخملی و طعم ترش و شیرین خود مانند طرز تهیه کیک توت فرنگی، یکی از دل فریب ترین کیک های میوه ای است که در فصل بهار و تابستان می توان آن را پخت. این کیک خوشبو و بهاری، بهترین دسر خانگی برای میهمانی و دورهمی هایتان به حساب می آید که می توانید با آن میهمان هایتان را شگفت زده کنید. پس برای تهیه این کیک بی نقص در ادامه با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه کیک شاه توت

  • شاه توت تازه ۱۵۰ گرم
  • آرد ساده یک قاشق غذاخوری
  • کره بدون نمک ۲۲۵ گرم
  • شکر ۲۲۵ گرم
  • تخم مرغ بزرگ چهار عدد
  • آرد پف کننده ۲۰۰ گرم
  • بادام آسیاب شده ۳۰۰ گرم
  • پوست لیمو یک عدد

مواد لازم برای روی کیک

  • شکر دانه ریز ۶۰ گرم
  • آب لیمو دو قاشق غذلاخوری

 کیک رژیمی شاه توت

طرز تهیه کیک شاه توت

در اولین مرحله از طرز تهیه کیک شاه توت همانند دستور کیک اسفنجی ساده، تمام مواد لازم به ویژه تخم مرغ ها را از ۳۰ دقیقه قبل در دمای محیط بگذارید. به سراغ فر و قالب کیک تان بروید. فر را با دمای ۱۶۰ درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود. حال به یک قالب مستطیلی نان در ابعاد ۱.۹ لیتری نیاز دارید. پس آن را کمی با کره یا روغن چرب و داخل آن کاغذ روغنی پهن کنید. در صورت استفاده از روغن جدا کننده برای قالب، دیگر نیازی به کاغذ روغنی نیست.

در دومین مرحله از طرز تهیه کیک شاه توت، شاه توت ها را در یک قاشق غذاخوری آرد ساده بغلتانید. سپس در یک کاسه بزرگ، کره نرم شده و شکر را تا اندازه ای هم بزنید که روشن و پفکی شود. در ادامه چهار عدد تخم مرغ را هم داخل کاسه بشکنید. با دور تند هم زن مواد را با یکدیگر حسابی مخلوط کنید. نوبت به دیگر مواد می رسد؛ به ترتیب آرد، پودر بادام و پوست لیمو را به مخلوط اضافه کنید.

در سومین مرحله از طرز تهیه کیک شاه توت باید نیمی از مایه کیک را داخل قالب بریزید. حال شاه توت های آغشته به آرد را به آرامی به مایه کیک اضافه کنید. مابقی مایه را هم بریزید سپس روی آن را با لیسک خوب کامل صاف کنید. قالب را برای یک ساعت و ۱۰ دقیقه داخل فر بگذارید تا پخته شود.

در چهارمین مرحله از طرز تهیه کیک شاه توت باید آب لیمو و شکر را در یک کاسه تمیز خوب با یکدیگر مخلوط کنید تا مایع روانی در آخر داشته باشید. آن را روی کیک داغ تان بریزید. سپس زمان دهید تا کامل خنک شود. در نهایت از قالب خارج و به سلیقه خودتان تزیین کنید.

طرز تهیه کیک رژیمی شاه توت

طرز تهیه کیک رژیمی شاه توت

طعم و مزه کیک شاه توت کمی ترش و ملس است که با توجه به ذائقه خودتان می توانید مقدار شکر را بیشتر کنید. اگر ورزشکار هستید یا از رژیم غذایی خاصی پیروی می کنید بهتر است آن را با جو دو سرپرک ترکیب کنید.

برای تهیه این کیک رژیمی به ۲۰۰ گرم جوی دوسرپرک، ۲۳۰ گرم آرد، یک قاشق غذاخوری پودر دارچین، ۱۷۰ گرم کره، یک دوم قاشق چای خوری نمک و یک قاشق چای خوری نمک نیاز دارید. برای مواد میانی کیک باید ۴۴۰ گرم مارمالاد شاه توت، دو قاشق چای خوری آب لیمو و ۴۵ گرم آرد ذرت نیاز دارید.

ابتدا جو دوسرپرک را کامل ریز کنید سپس به همراه آرد، وانیل، دارچین و نمک داخل ظرف هم زن بریزید. مواد را با یکدیگر خوب مخلوط کنید. در آخر کره را هم داخل ظرف بریزید و برای دو دقیقه دیگر هم بزنید. حال قالب را با کاغذ روغنی بپوشانید. نیمی از مایه را داخل آن بریزید سپس با کمک قاشق فشار دهید. قالب را داخل یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد.

در ادامه آرد ذرت، مارمالاد شاتوت و آب لیمو را داخل یک ظرف خوب مخلوط کنید. قالب را از یخچال بیرون آورده و مخلوط مارمالاد را روی آن کامل پخش کنید.

مابقی مایه کیک را هم بریزید و مجدد با کمک قاشق روی آن را صاف و کمی فشار دهید. در نهایت قالب را برای ۳۵ تا ۴۰ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد داخل فر بگذارید تا طلایی و آماده سرو شود.

منبع : کاله

 

 منبع خبر

قیمت روز طلا، سکه و ارز

جدیدترین ها