محمدجعفر آفرین روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه اندیمشک به واسطه موقعیت خاص جغرافیایی و ظرفیتهای کم نظیر کشاورزی، بهشت سرمایه گذاران است، بیان کرد: اندیمشک در کنار همسایگی با استانهای ایلام و لرستان و به عنوان دروازه ورودی خوزستان دارای ظرفیتهای کم نظیر تولیدی و صادراتی است.
وی اندیمشک را یکی از شهرستانهای شاخص خوزرستان در تولید و صادرات محصولات کشاورزی دانست و افزود: موقعیت خاص جغرافیایی، وجود زیرساختهای حمل و نقل ریلی، زمینی و هوایی، تنوع اکولوژیکی، داشتن دشتهای حاصلخیز و خاک باکیفیت، وجود کوهها و جنگلها و همچنین قرار گرفتن در میان سه سد مهم دز، کرخه و بالارود موجب شده تا اندیمشک ظرفیتهای کم نظیری در بخش کشاورزی داشته باشد.
مدیر جهاد کشاورزی اندیمشک با بیان اینکه اندیمشک رتبه دوم از نظر حجم صادرات محصولات کشاورزی در خوزستان است، گفت: میزان صادرات محصولات سبزی و صیفی این شهرستان در سال زراعی جدید برای نخستین بار رکورد ۸۰ هزار تن را ثبت کرد که با توجه به ظرفیتهای موجود در این شهرستان امکان افزایش چشمگیر صادرات کشاورزی اندیمشک با ورود سرمایه گذاران وجود دارد.
زمینه سرمایه گذاری در بخش کشاورزی و صنایع تبدیلی اندیمشک فراهم شده است
آفرین با اشاره به فراهم شدن زمینه سرمایه گذاری در بخش کشاورزی و صنایع تبدیلی در اندیمشک، از همه سرمایه گذاران در این بخش برای ورود به شهرستان دعوت کرد.
وی تاکید کرد: سرمایه گذارانی که برای تولید، اشتغال و ایجاد واحدهای صنعتی و تبدیلی صنایع کشاورزی در اندیمشک سرمایه گذاری کنند، زمین به صورت رایگان و آب مورد نیاز آنها به سرعت تامین میشود.
مدیر جهاد کشاورزی اندیمشک با اشاره به آمادگی کارشناسان جهادکشاورزی اندیمشک برای مشاوره و راهنمایی سرمایه گذاران گفت: تمام سرمایه گذارانی که نیاز به مشاوره و راهنمایی دارند درخواست اولیه خود را به انضمام گزارشی از طرح یا ایده خود به جهادکشاورزی اندیمشک ارائه کنند.
وی ادامه داد: کارشناسان این مدیریت در بخش سرمایه گذاری و اشتغال، بعد از بررسی طرح در اولین فرصت به منظور حضور و ارایه آن طرح از سرمایه گذاران دعوت خواهند کرد.
مشاوره لازم به سرمایه گذاران توسط کارشناسان جهاد کشاورزی اندیمشک ارایه میشود
آفرین اظهارکرد: مدیریت جهاد کشاورزی اندیمشک اعلام میکند که از درخواست اولیه تا اجرایی کردن طرح در کنار سرمایه گذران است و در این مسیر ضمن پیگیری مستمر رفع مشکلات اداری و دریافت مجوزهای قانونی، وظیفه تسهیل گری، راهنمایی تا رفع موانع احتمالی را انجام میدهد.
وی افزود: جهاد کشاورزی اندیمشک با داشتن کارشناسانیخبره آمادگی دارد در هر زمینهای که سرمایه گذاران طرح و ایده داشته باشند خدمات فنی مهندسی وامور زیربنایی ارایه کند.
به گزارش ایرنا، ۸۰ هزار تن انواع محصولات کشاورزی این شهرستان در سال زراعی جاری به روسیه، عراق، منطقه اوراسیا و کشورهای حاشیه خلیج فارس صادر شد.
اندیمشک با ۳۲ هزار هکتار کشت آبی و ۲۵ هزار هکتار کشت دیم در محصولاتی از جمله ذرت علوفهای، سیب زمینی و شبدر رتبه نخست خوزستان، در سبزیجات برگی رتبه دوم و در چغندرقند و سبزیجات غده ای رتبه چهارم استان را دارد.
سالانه ۸۰۰ هزار تن انواع محصولات کشاورزی با ارزش ۱۶ همت(هزار میلیارد تومان) در این شهرستان تولید میشود که این نشان از گردش بالای مالی کشاورزی در اندیمشک است.