نحوه دون کردن و پختن ذرت بدون پوست گرفتن / دیگه ذرت و پوست نگیر سبک زندگی برای جوشاندن ذرت به طور مستقیم آب اضافه نکنید. سرآشپز معروف راز کامل کردن ذرت پخته شده را فاش می کند! ذخیره خبر برای مطالعه بعدی مشاهده اخبار ذخیره شده با این روش پخت ذرت دیگه ذرت هات سفت و خام نمیمونه . 📌 اگر این خبر را پسندیدید، لطفا آن را با دیگران به اشتراک بگذارید کپی واتساپ تلگرام توییتر فیسبوک لینکدین جیمیل 🔗 پستهای مرتبط: طرز تهیه حلوای سه رنگ مجلسی؛ گامی تا خلق یک دسر بهشتی + فیلم آموزشی فال چوب کبریت امروز؛ فال روزانه ابجد اصلی شنبه 14 تیر 1404 طرز تهیه حلوای خامهای مجلسی؛ یک دسر بهشتی با تمام فوت و فنها + فیلم آموزشی هاتایوگا چیست و چه فوایدی دارد؟ لباس عروس در گرانترین عروسی جهان «گم شد» فال چوب | فال روزانه چوب یکشنبه ۱۵ تیر ماه ۱۴۰۴ فال فرشتگان | پیام مثبت فرشتگان برای شما در یکشنبه ۱۵ تیر ماه ۱۴۰۴ فال هفته جدید؛ طالع بینی و فال هفتگی از 14 تا 20 تیر 1404 👍 0 👎 0 × برچسب ذرت آشپزی ⚠ گزارش اشکال 3 ماه پیش منبع خبر