طرز تهیه لذیذترین غذای سنتی ایرانی؛ آبگوشت بُزباش به روش مادربزرگها و با عطر و طعم خاص

ساعد نیوز: از قدیما اسم آبگوشت بزباش رو ممکنه شنیده باشید اما نخورده باشید و طرز تهیه این آبگوشت عالی رو ندونید. در این مطلب با روش سنتی تهیه آبگوشت بزباش ایرانی همراه ما باشید.
به گزارش سرویس آشپزی ساعد نیوز، ویدیویی که مشاهده کردیداز یوتیوب Mehrdad Paz انتخاب و در اختیار شما عزیزان قرار داده شده است. از قدیما اسم آبگوشت بزباش رو ممکنه شنیده باشید اما نخورده باشید و طرز تهیه این آبگوشت عالی رو ندونید من تو این ویدیو بهترین روش پخت این آبگوشت خوشمزه بزباش رو یادتون میدم با فوت وفن هایی که سرآشپزها میدونن .
مواد لازم:
گوشت آبگوشتی 750 گرم
پیاز 1 عدد
نخود و لوبیا سفید 2 پیمانه
سبزی ساطوری 500 گرم
لیمو عمانی 4 عدد
نمک,فلفل سیاه,زردچوبه به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم
(سبزی:تره,جعفری,4/1 مقدار تره جعفری شنبلیله)