پاستا به روش انگلیسی ها

بعید به نظر میرسد که این روزها کسی پاستا دوست نداشته باشد آن هم با آن رنگ و رخ و بوی خوب و سس مخصوصش که دل همه را آب میکند. پاستا از زمانی که اختراع شده است تا به امروز تغییرات زیادی کرده است و میتوان گفت هر آشپزی با دستور خاص خودش پاستا را میپزد و در این میان پاستاهای ایتالیایی از همه انواع پاستا معروفتر هستند. پاستا آنقدر در دنیا محبوب و پرطرفدار است که روز 25 اکتبر به عنوان روز جهانی پاستا در تقویم دنیا ثبت شده است.
مواد لازم
پاستای خشک: 1 فنجان به ازای هر نفر
سینه مرغ بدون استخوان: 1 عدد
سیر: 5 حبه
پیاز متوسط: 1 عدد
گوجه گیلاسی: 1 پیاله
خامه صبحانه: 3 قاشق غذاخوری سرپر
شیر: نصف فنجان
روغن زیتون: به میزان لازم
نمک، فلفل سیاه، اورگانو یا آویشن: به میزان لازم
سس خردل: 2 قاشق غذاخوری
پنیر پارمسان: 1 پیمانه
طرز تهیه
برای درست کردن این پاستای خوشمزه ابتدا سینه مرغ را از وسط به صورت سفره برش بزنید. حالا 1 قاشق روغن زیتون، سیر رنده شده، سس خردل، کمی نمک، فلفل سیاه، اورگانو یا پودر آویشن روی سینه مرغ بریزید و با دست هر دو طرف آن را کاملا ماساژ بدهید تا مرغ مزهدار شود. مرغ را به مدت 1 ساعت کنار بگذارید تا طعم بگیرد. در مرحله بعد گوجه گیلاسی را همراه با آب جوش خیس کنید و به مدت نیم ساعت کنار بگذارید تا نرم شود و بعد آبکش کنید. پیاز را به صورت نگینی خیلی ریز خرد کنید و همراه با مقداری روغن زیتون داخل ماهی تابه بریزید تا پیاز کم کم نرم و سبک شود. حالا رب گوجه فرنگی را همراه با کمی نمک، فلفل سیاه و اورگانو اضافه کنید و 1 دقیقه با پیاز تفت بدهید. در مرحله بعد گوجه گیلاسی را اضافه کنید و چند دقیقه با پیاز تفت بدهید.
خامه صبحانه و شیر را با هم مخلوط کنید و وقتی کاملا رقیق شد، به ماهی تابه اضافه کنید و خوب هم بزنید. حرارت اجاق گاز را کم کنید تا سس با شعله خیلی کم بجوشد و به غلظت برسد. در مرحله بعد سینه مرغ مزهدار شده را همراه با کمی روغن زیتون داخل فر یا ماهی تابه روی اجاق گاز کاملا گریل کنید تا مرغ حسابی نرم شود. پاستا را همراه با آب جوش و کمی نمک بجوشانید و وقتی تا حدی نرم شد (نه به اندازهای که له شود) داخل آبکش بریزید و اجازه بدهید آب اضافه پاستا کشیده شود. حالا پاستای آبکش شده را به سس داخل ماهی تابه اضافه کنید و هم بزنید تا مزهها به خورد هم بروند. در آخر نیمی از پنیر پارمسان را روی مواد بریزید و هم بزنید و بعد اجاق گاز را خاموش کنید. پاستا را داخل ظرف مخصوص سرو بکشید. سینه مرغ گریل شده را به صورت نواری برش بزنید و وسط ظرف پاستا بگذارید و درنهایت روی پاستا پنیر پارمسان بپاشید، نوش جان.
نکات مهم
ـ امروزه پاستا در اشکال و انواع گوناگون در فروشگاههای مواد غذایی وجود دارد. برای تهیه پاستا در منزل بهتر است از پاستا پنه استفاده کنید؛ زیرا به طور معمول پاستا را با نوع پنه تهیه میکنند. در صورتی که پاستا پنه در دسترس نداشتید، میتوانید از انواع دیگر پاستا نیز استفاده کنید. هنگام جوشاندن پاستا پنه توجه داشتید که نباید آن را بیش از حد بجوشانید. بافت پاستا باید زیر دندان حس شود و بیش از حد له نباشد. بعد از آبکش کردن پاستا هرگز پاستا را به سبک ماکارانی با آب نشویید.
ـ روغن زیتون به دلیل ارزش غذایی بالایی که دارد، در رژیم غذایی بسیاری از افراد از جایگاه ویژهای برخوردار است. اما از آنجا که قیمت روغن زیتون خالص بالاست، معمولاً در هنگام عرضه در بازار با روغنهای معمولی مخلوط میشود. درنتیجه از کیفیت آن کاسته میشود؛ بنابراین کسانی که به دنبال خرید روغن زیتون هستند، اغلب میپرسند که چطور روغن زیتون اصل را تشخیص بدهیم. البته تشخیص خالص بودن روغن زیتون کار چندان سادهای نیست. با این حال کارشناسان برای تشخیص روغن زیتون اصل سه روش را به شرح ذیل ارائه دادهاند:
1- برای انتخاب روغن مرغوب بهتر است که اول آن را ببویید. روغن زیتون خوب باید بوی میوه زیتون، سیب یا علف تازه بدهد که مربوط به نوع زیتون یا زمان برداشت آن است؛ بنابراین اگر بوی فلز احساس کردید، بدانید که روغن نامرغوب یا فاسد است.
2- روش دوم برای تشخیص روغن زیتون اصل این است که آن را بچشید. اگر 1 قاشق روغن زیتون را در دهان خود بریزید و در دهان بچرخانید و با استشمام هوا آن را فرو بدهید، باید بعد از چند لحظه در گلوی خود تلخی و تندی شدیدی احساس کنید. به نحوی که گلوی شما بسوزد. در بعضی موارد افراد به دلیل تندی بیش از حد روغن به سرفه میافتند. درست پس از 1 دقیقه مزه تلخی و تندی از بین میرود و خوشمزه میشود. ضمن اینکه فرد با خوردن این روغن در دهان خود احساس چربی نمیکند. با خوردن روغن زیتون اصل در ابتدای زبان احساس شیرینی و در انتهای آن احساس تلخی و سوزش خواهید داشت.
3- روش بعدی برای تشخیص روغن زیتون اصل رنگ آن است. رنگ روغن زیتون باید زرد مایل به سبز باشد. البته رنگ روغن زیتون معیار مناسبی برای تعیین کیفیت روغن نیست؛ زیرا بهراحتی میتوان در آن تقلب کرد.