به گزارش ایرنا، دامون رزمجویی روز چهارشنبه در رویداد ملی «از ایده تا ثروت» بجنورد اظهار کرد: این حمایتها بخشی از برنامههای گسترده معاونت علمی برای ارتقای تولیدات داخلی و تقویت شرکتهای دانشبنیان است و هدف ما تبدیل ایدههای نوآورانه به محصولات قابل عرضه در بازار است.
وی با اشاره به ظرفیتهای بالای کشور در حوزه گیاهان دارویی گفت: ایران دارای بیش از هشت هزار و ۵۰۰ گونه گیاهی است که ۲ هزار و ۳۰۰ گونه از آن دارویی و هزار و ۶۰۰ گونه بومی کشور محسوب میشوند.
دبیر ستاد توسعه اقتصاد دانش بنیان علوم و فناوریهای گیاهان دارویی و طب سنتی گفت: باید تلاش کنیم تا این ظرفیتهای گیاهی به ثروت تبدیل شوند.
هزینه کرد سالانه حدود ۱۰ میلیارد دلار ارز برای واردات آفتکشها
وی درباره واردات آفتکشها گفت: سالانه حدود ۱۰ میلیارد دلار ارز برای واردات آفتکشها هزینه میشود و بخش زیادی از این آفتکشها وارداتی هستند.
رزم جویی افزود: باید از ظرفیت داخلی و ایدهپردازان برای تولید آفتکشهای گیاهی بهره بگیریم و بازار این محصول را در دست بگیریم.
وی در خصوص جشنواره ملی «ایده تا ثروت» که توسط علوم پزشکی خراسان شمالی برگزار شد، افزود: بجنورد اولین میزبان این جشنواره بود و معاونت علمی ریاست جممهوری قول حمایت از دبیرخانه آن را داده است تا این جشنواره به یک برند ملی تبدیل شود و در سالهای آینده با کیفیت و سطح بالاتری برگزار شود.
جشنواره علمی «ایده تا ثروت» با حضور دبیر توسعه اقتصاد دانش بنیان علوم و فناوریهای گیاهان دارویی و طب سنتی معاون علمی ریاست جمهوری در سالن ایثار بجنورد برگزار و ۵۴۰ ایده علمی و پزشکی در این رویداد ارزیابی شد.