به گزارش خبرنگار ایرنا، در این رویداد که با هدف شناسایی و حمایت از ایدههای نوآورانه در زمینه هوش مصنوعی برگزار شد، بیش از ۲۶۰ ایده خلاقانه به دبیرخانه ارسال رسید که از این میان، ۱۲۰ ایده برتر پس از بررسیهای نخستین به مرحله اصلی رویداد راه یافتند.
تیمهای راهیافته به مرحله پایانی، طرحهایی در زمینههای سلامت دیجیتال، کشاورزی هوشمند، آموزش مبتنی بر هوش مصنوعی، خدمات شهری، رباتیک و صنعت ارائه کردند که توسط هیأت داوران متشکل از استادان، متخصصان حوزه فناوری و نمایندگان صنعت مورد ارزیابی قرار گرفتند.
معاون علمی و فناوری دانشگاه ایلام در آیین گشایش این رویداد، با اشاره به نقش مهم دانشگاهها در شکلدهی به آینده فناوری کشور، اظهار کرد که هوش مصنوعی تحولی بنیادین در سبک زندگی، آموزش، تولید و حکمرانی ایجاد خواهد کرد.
کامران طاهرپور تاکید کرد: دانشگاه ایلام در تلاش است با حمایت از نخبگان جوان، بستری مناسب برای رشد فناوری در استان فراهم آورد.
در پایان این رویداد یکروزه، سه تیم برتر با رأی هیأت داوران معرفی و از آنها با اهدای لوح و جایزه نقدی قدردانی خواهد شد.
سه ایده برتر در مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه ایلام مستقر شده و برای آغاز کسب و کار نوپا مورد حمایت قرار میگیرند، همچنین طرحهای برتر به منظور حمایت و تجاریسازی ایدهها به سرمایهگذاران ارائه میشود.
این استارتاپ به همت مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه، صندوق پژوهش و فناوری، پارک علم و فناوری و دانشگاه ایلام برگزار شد.