حجتالاسلام سیدعلی حسینی روز چهارشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: این جشنها از ۹ تا ۱۹ اردیبهشت مصادف با یکم تا دهم ذیالقعده، ولادت حضرت معصومه(س) تا ولادت امام رضا(ع) در بقاع مبترکه استان در حال برگزاری است.
وی از فعالیت ۱۵ مُبلغ بومی در این دهه خبر داد و افزود: برگزاری مراسم تجلیل از هیات امنا و خادمان بقاع متبرکه، استقبال از خادمیاران رضوی، راهاندازی کاروان شادی از امامزاده تا امامزاده، برپایی خیمههای معرفت و محافل شعر و مداحی، پاسخگویی به شبهات، مولودیه خوانی و برگزاری مسابقات فرهنگی و هنری از برنامههای شاخص دهه کرامت در استان همدان است.
معاون فرهنگی و اجتماعی اداره کل اوقاف و امور خیریه استان همدان گفت: این دهه فرصتی ارزشمند برای بازخوانی سیره اهل بیت(ع)، ترویج فرهنگ اهلبیت (ع)، توسعه خدمات وقف و ترویج سبک زندگی رضوی در جامعه و بهره گیری معنوی مردم به ویژه نوجوانان و جوانان است.
آیین بزرگداشت امامزادگان در ۱۰ بقعه شاخص همدان
حجتالاسلام حسینی اظهار کرد: آیین ملی روز بزرگداشت امامزادگان همزمان با سراسر کشور در یک بقعه در هر شهرستان استان با هدف تکریم امامزادگان و ترویج فرهنگ زیارت برگزار می شود.
وی گفت: تجلیل از خادمان و هیات امنا در دستور کار قرار دارد و برپایی این آیین در روز پنجم ذیقعده در امامزاده محمد(ع)و علی(ع) شهرستان نهاوند پیش بینی شده است
توزیع بستههای معیشتی، قرار دوازدهم بقاع متبرکه در دهه کرامت
معاون فرهنگی و اجتماعی اداره کل اوقاف و امور خیریه استان همدان از توزیع ۵۵۰ بستههای معیشتی، قرار دوازدهم بقاع متبرکه در دهه کرامت خبر داد و گفت: طرح قرار دوازدهم در روزهای دهه کرامت با هدف ارائه هر چه بیشتر خدمت به محرومان اجرا می شود.
حجتالاسلام حسینی افزود: این طرح با محوریت توزیع بستههای معیشتی بین افراد کمبرخوردار اجرا میشود و قرار است تا مجموعهای از خدمات اجتماعی را بر اساس نیازهای منطقه پیرامونی بقاع متبرکه ارائه و نسبت به رفع آسیبهای اجتماعی و ارتقای سطح سلامت اجتماعی مناطق پیرامونی بقاع متبرکه نقش موثر داشته باشد.
نهم اردیبهشت مصادف با اول ذیقعده، سالروز ولادت حضرت فاطمه معصومه(س) است و تا جمعه ۱۹ اردیبهشت برابر با یازدهم ذیقعده همزمان با سالروز ولادت علی بن موسی الرضا(ع) در تقویم رسمی کشور به عنوان دهه کرامت نامگذاری شده است.