هولوکاست واقعی در غزه

هولوکاست واقعی در غزه
 ابعاد جنایت رژیم صهیونیستی در غزه یک هولوکاست تمام عیار به شمار می‌رود.

همشهری آنلاین: ابعاد جنایت اسرائیل در غزه فراتر از آمار صرف شهدا و قربانیان جنگ است. نوع استفاده رژیم صهیونیستی از برخی بمب‌‎ها و تسلیحات ممنوعه علیه فلسطینیان ساکن در باریکه غزه باعث شده تا در موارد بسیاری هیچ گونه اثر و نشانه‌ای از برخی شهدای غزه در دست نباشد. این گونه جنایت رژیم صهیونیستی در غزه شامل شهادت افرادی می‌شود که یا بر اثر آتش سوزی‌ها به شهادت رسیده‌اند و یا بر اثر نوعی بمب‌های خاص آتش زا جنازه شهدا به طور کامل تبخیر شده است. در این گزارش بخشی از جنایات صهیونیست‌ها در غزه از طریق آدم سوزی‌ها و آتش گرفتن اجساد شهدا را مورد بررسی قرار خواهیم داد.

۴ خرداد ۱۴۰۴: روز یکشنبه ارتش اشغالگر صهیونیستی در تازه‌ترین جنایت خود در نوار غزه، مدرسه «فهمی الجرجاوی» که پناهگاه آوارگان فلسطینی در محله الدرج در مرکز شهر غزه بود، را بمباران کرد و فاجعه و کشتار هولناکی را رقم زد.

۲۶ شهید: منابع پزشکی اعلام کردند بیش از ۲۶ فلسطینی در این جنایت به شهادت رسیده و کاملا در آتش سوختند.

کودک سوزی: ویدیوهای منتشر شده فریاد زنان و کودکانی را نشان می‌دهد که میان شعله‌های آتش به دام افتاده‌اند. نیروهای امدادی همچنان در تلاش برای خارج ساختن افراد گرفتار در آتش هستند. پیکرهای بسیاری از شهدا که شماری از آنان کودک هستند، به کلی در آتش سوخته است.

۲۸ اردیبهشت۱۴۰۴: در جنایت دلخراش دیگری از سوی رژیم صهیونیستی، پیکر یک کودک فلسطینی پس از بمباران خیمه‌ آوارگان به جسدی سوخته تبدیل شد. این کودک معصوم، تنها برای نجات از مرگ، به خیمه‌ای در منطقه آوارگان پناه برده بود؛ اما آتش تجاوز دشمن حتی این پناهگاه ساده را نیز به خاک و خون کشید.

۲۹ فروردین۱۴۰۴: منابع فلسطینی از آتش سوزی در چادرهای آوارگان فلسطینی در المواصی خان یونس در پی حمله هوایی جنگنده‌های رژیم صهیونیستی خبر دادند. منابع پزشکی اعلام کردند طی این حمله که چادرهای آوارگان در خیابان الاسطبل در منطقه المواصی در غرب خانیونس را هدف قرار داده، حداقل ۱۰ نفر در آتش به طور کامل سوختند.

شهادت کودک معلول فلسطینی: در جریان این بمباران، «احمد زهیر أبو الروس»، کودک استثنائی و معلول فلسطینی، در حمله بی‌رحمانه ارتش اشغالگر به خیمه آوارگان در منطقه المواصی خان‌یونس، زنده در آتش سوخت و به جمع هزاران کودک شهید فلسطینی پیوست.

۱۹ فروردین۱۴۰۴: رژیم صهیونیستی چادر خبرنگاران فلسطینی را بمباران کرد و در این حمله احمد منصور، خبرنگار فلسطینی زنده زنده در آتش کینه اسرائیل سوخت. در بمباران و آتش سوزی چادر خبرنگاران یک خبرنگار دیگر نیز در آتش سوخت و یک خبرنگار نیز به شدت زخمی شد. دفتر رسانه‌ای دولت فلسطین در غزه اعلام کرد که در پی شهادت احمد منصور خبرنگار فلسطینی، شمار خبرنگاران شهید در نوار غزه از آغاز جنگ نسل‌کشی در هفتم اکتبر ۲۰۲۳ به ۲۱۱ نفر رسیده است.

۲ بهمن ۱۴۰۳: درباره مسئله خطرناک ذوب و تبخیر شدن پیکرهای شهدا، مرکز اطلاع رسانی فلسطین در گزارشی اعلام کرد که رژیم اشغالگر صهیونیستی از سلاح‌های ممنوعه بین المللی در کشتار غیرنظامیان غزه استفاده کرده که پیکرهای آنها را تا حد ناپدید شدن تبخیر می‌کند.

ذوب شدن بدن شهدا: بر اساس این گزارش، پیکرهای هزاران شهید در نوار غزه بر اثر استفاده اسرائیل از بمب‌هایی که هنوز ماهیت آنها مشخص نیست، اما گرمای بسیار زیادی هنگام انفجار دارند ذوب شده و فشار ناشی از این انفجارها موجب تبدیل شدن بدن انسان به ذرات کوچکی می‌شود که با چشم غیر مسلح دیده نمی‌شوند و از بین می‌روند.

۳ هزار شهید: طبق آمار رسمی نهادهای فلسطینی، پیکر نزدیک به ۳ هزار شهید در نوار غزه در نتیجه استفاده رژیم صهیونیستی از سلاح‌های ممنوعه مرگبار، ذوب و کاملا تبخیر شده است.

بمب‌های آمریکایی: طبق تحقیقاتی که دانشگاه هاروارد انجام داده، احتمال دارد اسرائیل در نقض قوانین بشردوستانه در غزه از بمب‌های Mark-۸۴ MK-ساخت آمریکا استفاده کرده باشد و فردی که در ۲۰۰ یا ۳۰۰ متری این بمب‌ها باشد تبخیر می‌شود.

۲۲ آذر ۱۴۰۳: در آذرماه گذشته نیز تعدادی از کادر پزشکی غزه در بیمارستان کمال عدوان در آتش سوختند. براساس گزارش الجزیره، در حمله ارتش اشغالگر رژیم صهیونیستی به بیمارستان کمال عدوان در شمال نوار غزه، شماری از کادر پزشکی در آتش سوخته و به شهادت رسیدند.

۲۳ مهر ۱۴۰۳: در مهر ماه سال گذشته نیز بر اثر بمباران چادرهای آوارگان فلسطینی در بیمارستان شهدای الاقصی در مرکز نوار غزه، شماری از آوارگان فلسطینی زنده زنده در آتش سوختند! یک مجری انگلیسی در این ارتباط اعلام کرد که ما شاهد بودیم که بیماران فلسطینی در بیمارستان شهدای الاقصی زنده زنده در حمله اسرائیل سوختند و کسی کاری نکرد!

۰۵ شهریور ۱۴۰۳: «فیلیپ لازارینی» رئیس آژانس امدادرسانی و کاریابی سازمان ملل برای آوارگان فلسطینی موسوم به «آنروا» تاکید کرد که برخی کودکان فلسطینی در بمباران بیمارستان صلاح الدین در نوار غزه تا لحظه مرگ در آتش سوختند. لازارینی اظهار داشته است که نوار غزه دیگر مکان امنی برای کودکان نیست، آیا انسانیتی باقی مانده است؟!

۲۰ مرداد ۱۴۰۳: اشغالگران اسرائیلی هنگام اقامه نماز صبح مدرسه تابعین در منطقه الدرج در مرکز شهر غزه را بمباران کردند. سازمان امداد و نجات غزه اعلام کرد که در این جنایت وحشیانه حدود ۱۰۰ فلسطینی در آتش سوزی مسجد به شهادت رسیده و ده‌ها نفر هم زخمی شدند. این سازمان اشاره کرد که بخاطر آتش‌سوزی در این مدرسه بر اثر بمباران، اجساد بسیاری از شهدا سوخته و اجساد بسیاری از شهدا غیرقابل شناسایی بوده است.

۱۳ فروردین،۱۴۰۳: سخنگوی سازمان امداد و نجات غزه تاکید کرد که در بخش بانک خون بیمارستان شفا شهیدی را یافتیم که دست و پایش بسته بود و به سر او شلیک شده بود. محمود بصل تصریح کرد که اجساد بیشتر شهدا در بیمارستان شهدا در آتش سوخته و پوسیده شده است.

۳ آذر ۱۴۰۲: اجساد سوخته و خاکستر شده تعدادی از شهدای فلسطینی در جاده ساحلی شمال غرب منطقه الزهرا در غزه کشف شد. پیشتر این منطقه شاهد بمباران سنگین چادر آوارگان فلسطینی بود و این بمباران منجر به آتش گرفتن چادر آوارگان شده بود.

 

 منبع خبر

قیمت روز طلا، سکه و ارز

جدیدترین ها