به گزارش همشهری آنلاین، یکی از این باغهای معروف محله باغ حکیم بود. مالک اولیه باغ حکیم فردی به نام حاجعباس حکیم بود. اما به مروز زمان سرنوشت این باغ تغییر کرد. برای مثال، در دهه ۳۰مرحوم سیدحسن زعیم بانی راهاندازی گلفروشی معروف زعیم در میدان پاستور، این باغ را تبدیل به بزرگترین مرکز پرورش گل و گیاه تهران کرد و تقریباً اوایل دهه ۷۰هم گلهای فروشگاه گلفروشی زعیم در همین باغ کشت میشد.
بوستان باغ حکیم امروزی در محله بریانک تنها بخشی از باغ بزرگ حکیم معروف سابق تهران است. در واقع، باغ حکیم اصلی زمین یکپارچهای بود که به مرور به۳ قسمت تقسیم شد؛ بخشی برای ساخت حسینیه اختصاص داده شده، یک بخش به تملک آموزش و پرورش و بخش آخر آن هم به تملک شهرداری درآمد. نزدیک به ۴دهه ۲بخش تقریباً به حالت متروک درآمد تا اینکه از سوی شهرداری زمینی که متعلق به آموزش و پرورش بود خریداری و بوستان باغ حکیم با مساحت ۳۸۸۷مترمربع برای استفاده و رفاه حال اهالی ساخته شد.
معماری این باغ الهام گرفته از فضاها و نمادهای ایرانی است. وجود زمین بازی برای کودکان، مسیر گردش و پیادهروی و کاشت گونههای مختلف گیاهی از مهمترین ویژگیهای این باغ برای حضور اهالی در ایام نوروز برای لذتبردن از آب و هوای دلچسب بهاری از طبیعت است.