با خوردن این غذا‌ها گرمازده نشوید

 با خوردن این غذا‌ها گرمازده نشوید
 میوه‌ها معمولاً بین ۸۰ تا ۹۰ درصد از ترکیب‌شان را آب تشکیل می‌دهد و بخشی از ارزش تغذیه‌ای آنها به همین دلیل است، بنابراین توصیه می‌شود که به جای آب‌میوه، خود میوه مصرف شود.

به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از مهر، سیدعلی کشاورز متخصص تغذیه در خصوص تغذیه مناسب در فصل تابستان و پیشگیری از گرمازدگی توصیه‌هایی ارائه داد و گفت: نوشیدنی‌ها و خوراکی‌هایی که در این فصل مصرف می‌شوند نقش مهمی در حفظ سلامت عمومی افراد به‌ویژه در روز‌های گرم سال دارند.

وی با تأکید بر اهمیت مصرف مایعات گفت: مایعات، به‌ویژه برای کودکان، که بیش از ۵۰ تا ۶۰ درصد وزن بدن‌شان را آب تشکیل می‌دهد، حیاتی هستند و بهترین مایعات، شیر، دوغ و همچنین مصرف انواع میوه‌ها است.

کشاورز ادامه داد: میوه‌ها معمولاً بین ۸۰ تا ۹۰ درصد از ترکیب‌شان را آب تشکیل می‌دهد و بخشی از ارزش تغذیه‌ای آنها به همین دلیل است، بنابراین توصیه می‌شود که به جای آب‌میوه، خود میوه مصرف شود، چرا که هنگام گرفتن آب میوه، بخش اعظم ویتامین‌ها و عناصر معدنی در تفاله باقی می‌ماند.

وی خاطرنشان کرد: میوه می‌تواند در میان‌وعده صبح، عصر، بعد از شام و حتی آخر شب مصرف شود. میوه‌هایی مانند خربزه، هندوانه، طالبی، ملون و سایر میوه‌های آب‌دار بهترین انتخاب‌ها در این فصل هستند و این توصیه‌ها برای همه افراد جامعه، به‌ویژه کسانی که در هوای گرم در حال فعالیت یا کار هستند، کاربرد دارد و به کاهش احتمال گرمازدگی کمک شایانی می‌کند.

برچسب
 

 منبع خبر

قیمت روز طلا، سکه و ارز

جدیدترین ها

از بین اخبار