آموزش نان سنتی رگاگ(رقاق) / نانی که گردشگران را به خود جذب کرده! (نان اصیل جنوب ایران)

آموزش نان سنتی رگاگ(رقاق) / نانی که گردشگران را به خود جذب کرده! (نان اصیل جنوب ایران)
 من در این ویدیو به شما نان رگاگ(رقاق) که یک نان خوشمزه ومقوی برای صبحانه هست را به صورت کامل و مرحله به مرحله آموزش میدهم، نان رگاگ(رقاق) را اگر امتحان کنید هر هفته آن را درست خواهید کرد، نان رگاگ(رقاق) یک صبحانه مقوی برای کودکانتان می باشد.

مواد لازم برای خمیر:
آرد:۵پیمانه
خمیر مایه:۲قاشق غذاخوری
آب:۶۰۰میلی لیتر
نمک:۱قاشق غذاخوری
مواد لازم برای روی نان رگاگ(رقاق) :
تخم مرغ
مهیاوه
پنیر
کنجد
زعتر
عسل

مطالب جذاب سبک زندگی را در خوشه خبر از دست ندهید

 

 منبع خبر

قیمت روز طلا، سکه و ارز

جدیدترین ها