طریقه اخته کردن گوشت گوسفند و سینه مرغ فرهنگی چگونه گوشت بره و کبابی را نرم کنیم ؟ ذخیره خبر برای مطالعه بعدی مشاهده اخبار ذخیره شده من با روش طبیعی گوشت بره و مرغ را نرم میکنم و به شما آموزش خواهم داد . 📌 اگر این خبر را پسندیدید، لطفا آن را با دیگران به اشتراک بگذارید کپی واتساپ تلگرام توییتر فیسبوک لینکدین جیمیل 🔗 پستهای مرتبط: در روز تاسوعا چه گذشت؟ روایت کامل وقایع روز وفاداری حضرت ابوالفضل (ع) توصیه های بهداشتی در توزیع نذورات و اطعام دهی در مراسم های عزاداری محرم و صفر بهروزآذر: برنامههای هنری فرصتی برای بازسازی روحی شهروندان است درباره ترانههایی که در این روزها بیشتر شنونده دارند دو نقطه مشهور ایران که اینروزها خاص جلوه میکنند اعمال شب تاسوعا (نهم محرم) چیست؟ فیلمهایی که در روزهای تاسوعا و عاشورا باید ببینید «تابستانی که برف آمد» راهی اسپانیا میشود 👍 0 👎 0 × برچسب گوشت بره کباب ⚠ گزارش اشکال 1 ماه پیش منبع خبر