طرز تهیه شیرینی کشمشی/آموزش شیرینی عید !

مواد لازم:
تخم مرغ ۱ عدد
پودر قند ۱۰۰ گرم
وانیل ۱/۴ ق چ
روغن مایع ۱۰۰ گرم
آرد ۱۵۰ گ
بیکینگ پودر ۱/۲ ق چ
زعفران دمکرده دلخواه کمی
کشمش پلویی ۵۰ گرم
طرز تهیه:
تخم مرغ پودر قند وانیل و زعفران رو ۳ دقیقه با همزن بزنید روغن اضافه و ۱ دقیقه دیگه هم بزنید
آرد و بیکینگ پودر را اضافه کنید و در اخر یک قاشق از آرد رو با کشمش مخلوط و به مواد اضافه شود
روی کاغذ نسوز با فاصله پایپ کنید روش پودر قند الک کنید
دمای ۱۷۰ درجه به مدت ۱۵ دقیقه