طرز تهیه بستنی انبه خانگی | بستنی انبه خوشمزه در خانه!

طرز تهیه بستنی انبه خانگی | بستنی انبه خوشمزه در خانه!

 تابستان فصل انبه است و قطعاً درست نیست که از این میوه‌های زیبا به هر شکلی لذت نبرید. بنابراین در این ویدیو، یک دستور غذای ویژه تابستانی جالب برای مقابله با گرما نشان داده‌ام، این دستور غذای بستنی انبه است که با مواد کاملاً طبیعی تهیه شده است.

این یک ویدیوی مرحله به مرحله با کمترین مواد ممکن است. تمام چیزی که در آن استفاده می شود عمدتاً شیر، انبه، خامه زده شده و غیره است. بنابراین این بستنی انبه خانگی کاملاً طبیعی را درست کنید و هر زمان که خواستید از آن لذت ببرید. و از آنجایی که هیچ ماده مصنوعی در این بستنی استفاده نشده است، برای بچه ها نیز بی خطر است. حتماً این بستنی سرد را در تابستان گرم امتحان کنید و به من بگویید که برای شما چه نتیجه ای داشته است.

زمان آماده سازی: ۲۵ دقیقه
زمان پخت: ۲۰ دقیقه
تعداد نفرات: ۶-۷ نفر

مواد لازم

انبه ۵ عدد
خامه زده شده شیرین ۴۰۰ میلی لیتر

برای تهیه بستنی غلیظ شیر
شیر ۵۰۰ میلی لیتر
زعفران
شکر ۱ پیمانه

طرز تهیه:

۱. شیر را در قابلمه بریزید.

۲. مقداری زعفران کوبیده شده و شکر به شیر اضافه کنید.

۳. شعله را روی متوسط ​​نگه دارید و شیر را بجوشانید تا به شیری با غلظت خامه ای غنی مانند شیر تغلیظ شده تبدیل شود.

۴. شیر تغلیظ شده را به یک کاسه منتقل کنید و کنار بگذارید.

۵. پوست انبه های تازه را جدا کرده و آنها را خرد کنید.

۶. تکه های انبه خرد شده و شیر تغلیظ شده را به یک ظرف مخلوط کن اضافه کنید.

۷. همه را آسیاب کنید تا به شکل خمیر نرمی درآید و کنار بگذارید.

۸. خامه زده شده شیرین را در یک کاسه بزرگ بریزید.

۹. مطمئن شوید که خامه زده شده سرد شده است و سپس آن را بزنید تا سبک و پفکی شود. ۱۰. وقتی خامه به شکل ابریشمی و یکدست درآمد، مخلوط انبه را اضافه کنید و در صورت نیاز با همزن برقی به سرعت همه چیز را مخلوط کنید.

۱۱. مخلوط بستنی را به قالب منتقل کنید و روی آن را با سلفون بپوشانید.

۱۲. قالب را حداقل به مدت ۱۲ ساعت در فریزر قرار دهید.

۱۳. قالب را از فریزر خارج کنید، بستنی انبه را بیرون بیاورید و با تکه های میوه انبه تازه و چوب شکلات خنک سرو کنید.

۱۴. آن را با برگ های نعناع تازه تزئین کنید و لذت ببرید.

 

 منبع خبر

قیمت روز طلا، سکه و ارز

جدیدترین ها