بهترین رسپی نان برنجی شیرازی که در دهان آب میشه امتحان نکنی ضرر کردی!

بهترین رسپی نان برنجی شیرازی که در دهان آب میشه امتحان نکنی ضرر کردی!
 دستور العمل ساده و اصیل شیرازی ترفندهای پخت نان برنجی ترد و خوشمزه بدون نیاز به دستگاه خاص.

مواد لازم: 150 گرم آرد قنادی. 150 گرم روغن جامد. 150 گرم آرد برنج. 120 گرم شکر. 100 گرم گلاب. 1 عدد تخم مرغ. 1 قاشق چای خوری پودر هل یا 10 قطره اسانس هل. 1 قاشق چای خوری زعفران دم کرده. دمای فر برقی 175 و فر گازی 185 درجه سانتی گراد مدت زمان پخت 15 تا 20 دقیقه. توضیحات کامل داخل ویدیو هست. امیدوارم درست کنید ولذت ببرید. ممنون از همراهی شما ارادت

 

 منبع خبر

قیمت روز طلا، سکه و ارز

جدیدترین ها