طرز تهیه عدسی به سبک لبنانی / دستور پخت مداس عدس

طرز تهیه عدسی به سبک لبنانی
3 فنجان عدس سبز بزرگ را بشویید.
آن را در یک قابلمه بریزید و روی آن را با هفت فنجان آب بپوشانید.
حرارت را روشن کنید و هر از چند گاهی هم بزنید تا بجوشد.
حرارت را کم کنید و بگذارید بپزد تا عدس پخته شود و نشاسته آزاد شود.
یک فنجان آب لیموی طبیعی خالص اضافه کنید
یک سر متوسط سیر ریز خرد شده اضافه کنید.
نمک به مزه
این غذا با سبزیجاتی مانند خیار، فلفل، گوجه فرنگی، تربچه، نعناع و انواع ترشی ها مانند خیارشور، خیارشور، شلغم ترشی، بادمجان، ترشی بادمجان و ... سرو می شود.