نان شیری و پنیر دار بافته شده!

آنقدر زیبا و نرم هست که باید حتما خودتان ببینید و امتحان کنید . ما که از خوردنش سیر نشدیم ?
? مواد لازم
6 لیوان + 4 قاشق غذاخوری آرد (870 گرم)
1 لیوان شیر ولرم
2 قاشق غذاخوری شکر (40 گرم)
2 عدد تخم مرغ (اندازه L)
2 قاشق مرباخوری نمک
1 بسته مخمر تازه
2 قاشق غذاخوری کره (40 گرم)
برای مخلوط ارد و شیر =بولاماج (خمیر ابکی ): 3 قاشق غذاخوری آرد
1 لیوان شیر
350 گرم پنیر کاتیج. Cottage cheese (پنیر کلبه )
4 قاشق غذاخوری شیر
یک دسته جعفری
برای روی کار :
4 قاشق غذاخوری شیر
پس از پایان پخت : 2 قاشق غذاخوری کره
طبق آموزشی که در ویدئو میبینیم،ابتدا بولاماج یا همان خمیر ابکی را آماده می کنیم .در یک ظرف مناسب سه قاشق ارد و یک لیوان شیر را مخلوط کرده و روی شعله ملایم بگذارید تا غلیظ شود و بجوشد سپس از روی شعله بردارید و اجازه دهید تا هم دمای اتاق شود .
در ظرفی که قرار است خمیر را درست کنید ، مخمر تازه و شکر و شیر ولرم و تخم مرغها را با هم مخلوط کنید.
سپس قسمت بیشتر آرد و نمک و بولاماج را هم روی مواد قبلی بریزید و مخلوط کنید.
بولاماج به خمیر بافتی نرم و عالی خواهد داد .
این را از یکی از شف های معروف یاد گرفتم .
مقدار آرد را کنترل شده اضافه کنید زیرا کیفیت آردها با هم فرق دارند .
بعد دو قاشق کره نرم شده در دمای اتاق را هم اضافه کرده و دوباره مخلوط کنید. اگر خمیر به آن قوام مورد نطر نرسیده ، می توانید باز هم کمی آرد یواش یواش اضافه کنید تا به نرمی دلخواه برسد .
خمیری که بدست می آید، در نهایت یک خمیر نرم با سفتی متوسط است و به دست نمی چسبد .
رویش را با روکش می پوشانیم میگذاریم یک ساعت استراحت کند تا تخمیر انجام شود .
پنیر کاتیج ( پنیر کلبه ) را با 4 قاشق سوپخوری شیر و جعفری خورد شده مخلوط کنید.
بعد از اینکه عمل تخمیر انجام شد خمیر را کمی ورز دهید تا هوای داخل آن خارج و بوی خمیر مایه کم شود .بعد آنرا به 12 قسمت تقسیم کنید. هر قسمت حدودا 120 گرم وزن دارد .
چانه های خمیر را با روکش بپوشانید تا خشک نشوند .
اولین چانه را با وردنه به اندازه تقریبا 20 سانت یا بزرگی یک پیش دستی باز کنید و رویش کمی آرد پاشیده و از وسط تا کنید .
طرز بافت در ویدئو نشان داده شده است .کافیست که قسمت چپ را از داخل حلقه راستی رد کنید .
بعد از اینکه تمام خمیر ها را به همان ترتیب درست کردید همه را در سینی فر گذاشته و اجازه دهید نیم ساعت استراحت کنند
بعد روی آنها را با فرچه مقداری شیر بمالید
در فری که با 180 درجه گرم شده بپزید تا رویشان سرخ و خوشرنگ شود .
بعد از خارج کردن از فر با فرچه کره آب شده روی آنها بمالید تا نرمتر شوند .
امیدوارم که این دستور عالی را بپسندید و امتحان کنید .
نوش جان