استاندار: ظرفیتهای بخش تجاری و صنفی را اولویت قرار دادهایم

به گزارش خبرگزاری برنا از استان کهگیلویه و بویراحمد؛ یداله رحمانی در نشست با اصناف شهرستان بویراحمد با محوریت بررسی چالشها و فرصتهای بخش تجاری و صنفی با تسلیت ماه محرم و شهادت جمعی از فرماندهان، دانشمندان و مردم بیگناه با تأکید بر نقش بیبدیل اصناف در اقتصاد مقاومتی، اظهار داشت: اصناف و بازرگانی به عنوان رکن اساسی اقتصاد، همواره پیشقراولان عرصه تولید و اشتغال بودهاند.
استاندار تصریح کرد: در شرایط خاص کنونی که کشور با جنگ تمام عیار دشمنان مواجه است، عملکرد درخشان اصناف در تأمین کالاهای اساسی و ایجاد ثبات در بازار، الگویی مثال زدنی از اقتصاد مقاومتی عملیاتی است و اصناف به مانند همیشه سنگ تمام گذاشتند.
رحمانی با اشاره به تامین کالاهای اساسی طی این ایام به ویژه نان گفت: همکاری و همراهی اصناف به ویژه در بخش آرد و نان با دولت تداوم داشته باشد که تحقق این امر نیازمند مشارکت همه دستگاهها با اصناف است.
استاندار با اشاره به آمارهای دقیق اقتصادی، بیان کرد: بر اساس آخرین آمارها، استان ما دارای ۴۲ هزار واحد صنفی فعال است که به صورت مستقیم برای ۶۵ هزار نفر اشتغالزایی شده و اگر خانوادههای تحت پوشش را محاسبه کنیم به رقم قابل توجه ۲۶۰ هزار نفر میرسیم که یک سوم جمعیت استان است.
رحمانی به تشریح برنامههای حمایتی دولت پرداخت و تأکید کرد: دستورالعملهای ویژهای به تمام دستگاههای اجرایی استان ابلاغ شده است تا با اولویتدهی به حل مشکلات اصناف، گامهای مؤثری در جهت رفع موانع پیش روی این قشر زحمتکش بردارند.
وی ابراز داشت: آنجا که نیاز است زیرساختهای شهرکهای صنفی فراهم شود همه دستگاهها از جمله خدماترسان و مربوطه پای کار باشند.
استاندار بر همکاری اداره کل امور مالیاتی در سهولت پرداخت مالیات اصناف تأکید کرد و گفت: تسهیل فرآیندهای اداری، حمایتهای مالیاتی هدفمند، توسعه زیرساختهای شهرکهای صنفی، تأمین نقدینگی و تسهیلات بانکی و ساماندهی نظام توزیع کالاهای اساسی از جمله گامهایی است که برای اصناف برداشته شده است.
وی به تشریح برنامههای آتی پرداخت و بیان کرد: برنامهریزی کردهايم تا با تشکیل کارگروههای تخصصی متشکل از نمایندگان اصناف و مسئولان ذیربط، به صورت ماهانه به بررسی چالشهای پیش رو بپردازیم.
رحمانی بیان کرد: اولین دستور کار این کارگروهها بازنگری در نظام مالیاتی اصناف، ساماندهی نظام صدور مجوزها، بهینهسازی فرآیندهای بانکی، توسعه شهرکهای صنفی و حمایت از تولیدات داخلی باشد.
استاندار با اشاره به نامگذاری سال جاری به نام سرمایهگذاری برای تولید، تاکید کرد از اصناف میخواهیم در کنار فعالیتهای تجاری از تولیدات داخلی حمایت کنند.
رحمانی عنوان کرد: در زمینه تحقق شعار سال، کارهایی انجام گرفت بطوریکه ۶۴ واحد بزرگ صنعتی سرمایهگذاری را سازماندهی میکنیم که عملیات اجرایی چند واحد آغاز شده است.
به گفته استاندار، مشکلات و فرآیندهای بقیه واحدها را به مرور حل و فصل می کنیم که شروع شود و در این خصوص پراکندگی خوبی به لحاظ واحدهای بزرگ صنعتی برای همه نقاط استان تعریف کردیم.
انتهای پیام