اهمیت استفاده از ظرفیت و توان پلیس ایران در ساختار انتظامی کشور تاجیکستان

 اهمیت استفاده از ظرفیت و توان پلیس ایران در ساختار انتظامی کشور تاجیکستان
 برنا - گروه اجتماعی: معاون وزیر امور داخله جمهوری تاجیکستان در دیدار با رئیس پلیس آگاهی فراجا، بر همکاری‌های مشترک دوجانبه در زمینه تأمین امنیت و مبارزه با جرایم سازمان یافته و استفاده از ظرفیت و توان پلیس ایران در ساختار انتظامی کشور تاجیکستان تاکید کرد.

معاون وزیر امور داخله جمهوری تاجیکستان و هیئت همراه در دیدار با رئیس پلیس آگاهی فراجا درباره ساختار شکلی پلیس آگاهی و همکاری‌های مشترک گفت‌و‌گو کردند.

سردار "محمد قنبری" در ابتدا ضمن بیان اینکه پلیس آگاهی در ایران قدمت بسیاری زیادی دارد به تشریح ماموریت‌های این پلیس پرداخت و افزود: بعد از وقوع جرم کار کشف بر عهده پلیس آگاهی می‌باشد که این مسئولیت در سطح کشور ایران بر عهده کارآگاهان قرار می‌گیرد.

وی گفت: در حوزه جنایی این پلیس بسیار موفق عمل کرده است به طوریکه بیش از ۹۸ درصد این جرایم در کشور کشف می‌شود.

وی تصریح کرد: هوش مصنوعی به عنوان فاز جدید در کشف جرم که بسیار اثربخش می‌باشد ما را به این قابلیت نزدیک می‌کند که جرم را پیش بینی، پیشگیری و در صورت وقوع بلافاصله آن را کشف کنیم.

سردار قنبری خاطرنشان کرد: ما با جمهوری تاجیکستان در زمینه زبان و فرهنگ سابقه‌ای دیرینه داریم به طوری که می‌توانیم در عرصه‌های مختلف برنامه ریزی‌های مطلوب و همچنین دو جانبه داشته باشیم.

این مقام انتظامی در خصوص فرهنگ سازمانی پلیس ایران اظهار داشت: پلیس ایران با تاسی از فرهنگ ایرانی اسلامی، تامین امنیت برای تمامی اقشار اجتماعی را در دستور کار خود قرار داده است و تمامی تلاش خود را در جهت ایفای نقش موثر در برقراری نظم وامنیت با استفاده از ظرفیت مشارکت‌های اجتماعی معطوف نموده است.

در ادامه معاون وزیر امور داخله جمهوری تاجیکستان همچنین به تبادل اطلاعات و تجربیات پلیس آگاهی به عنوان ابزاری موثر برای مقابله با جرایم اشاره کرد و افزود: این دیدار به عنوان گام مهمی در راستای تقویت روابط دوجانبه و افزایش همکاری‌های بیشتر در منطقه می‌باشد.

وی گفت: دستورالعمل، ساختار و ساز و کار پلیس آگاهی از جمله نیازمندی‌های ما می‌باشد که از طریق رابط در اختیار ما قرار گیرد.

این مقام بلند پایه دولتی تاجیکستان تاکید کرد: ما و شما کشور دوست و همسایه یک هدف را دنبال می‌کنیم و آن هم ایجاد امنیت و مبارزه با جرم می‌باشد.

وی همچنین تصریح کرد: موضوع مهمی که در هر دو کشور وجود دارد این است که کسانی که برای مبارزه با جرم و تروریسم کشته می‌شوند شهید نامیده می‌شوند که این بسیار ارزشمند می‌باشد.

در این جلسه همچنین در خصوص موضوعاتی همچون فرم و شکل البسه پلیسی، موضوع جذب و گزینش، دوره‌های مختلف آموزش‌های عمومی و تخصصی پلیسی، آخرین دستاورد‌ها و تجهیزات مرکز تشخیص هویت و کشف علمی جرم بحث و تبادل نظر صورت گرفت.

گفتنی است دو طرف بر اهمیت همکاری‌های بین‌المللی در مبارزه با جرم، به ویژه در حوزه مبارزه با مواد مخدر و تروریسم و بر ضرورت اقدام مقابله‌ای با جرایم به ویژه جرایم سازمان یافته تاکید کردند.

انتهای پیام /

 

 منبع خبر

قیمت روز طلا، سکه و ارز

جدیدترین ها