پرداخت کامل بدهیهای تغذیهای و افزایش ۳ برابری بودجه غذای دانشجویی

برنا - گروه اجتماعی؛ مدیر کل دانشجویی معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت گفت: با حمایت وزارت بهداشت، تمامی بدهیهای تغذیهای تسویه شده و اکنون بستر مناسبی برای برنامهریزی بلندمدت فراهم است. خوشبختانه بودجه تغذیه دانشجویان نیز سه برابر شده است .
عبدالرضا دیانی مدیر کل دانشجویی معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت، در افتتاحیه نشست هماندیشی تغذیه سالم دانشجویی با قدردانی از حضور فعال مدیران دانشجویی، اظهار کرد: معاونت فرهنگی و دانشجویی، جایگاهی ویژه و مورد توجه دانشجویان است؛ چراکه از یکسو با مسائل فرهنگی و اجتماعی دانشجویان درگیر است و از سوی دیگر به نیازهای مهم و روزمره آنها پاسخ میدهد.
براساس گزارش وزارت بهداشت، وی با تأکید بر اهمیت نقش دانشجویان علوم پزشکی به عنوان آیندهسازان نظام سلامت کشور افزود: اگر در مسیر رشد و تعالی دانشجویان عملکرد مؤثری داشته باشیم، نتیجه آن در سطح جامعه منعکس خواهد شد. اداره کل دانشجویی با دو زیرساخت اساسی خوابگاه و تغذیه دانشجویی ارتباط مستقیم دارد که طبق هرم نیازهای مازلو، برای رسیدن به تعالی، این دو بستر باید به خوبی فراهم شوند.
دیانی همچنین به اقدامات صورتگرفته در حوزه خوابگاهها اشاره کرد و گفت: هفته گذشته میزبان همایش “خوابگاه، اتاقی به وسعت آینده” بودیم؛ پویشی که با هدف بهرهگیری از ظرفیت خیرین سلامت و فعالان نیکوکار در دانشگاهها راهاندازی شده است. دانشگاههای بزرگ دنیا مانند استنفورد، هاروارد و MIT نیز با مشارکت مردمی شکل گرفتهاند و سپس با بودجه دولتی توسعه یافتهاند.
مدیر کل دانشجویی وزارت بهداشت درباره محور اصلی نشست نیز گفت: تغذیه دانشجویی، یکی از مهمترین و در عین حال پیچیدهترین حوزههاست. رسیدن به سطحی از کیفیت که بیش از ۹۰ درصد دانشجویان رضایت داشته باشند، کار آسانی نیست. هدف از برگزاری این نشست، هماندیشی برای ارتقای کیفیت تغذیه دانشجویان است و در این راستا از متخصصان و سخنرانان خبره برای حضور در پنلهای تخصصی دعوت شده است.
وی از برگزاری چهار پنل تخصصی در طول این نشست خبر داد و افزود: محورهای این پنلها شامل مسائل حقوقی و قراردادهای تغذیه، نظارت بر طبخ غذا، بررسی لیست غذایی دانشجویان، تأمین مواد اولیه و راهکارهای ارائه تغذیه سالم است. همچنین از نمایندگان وزارت علوم دعوت شده تا تجربیات و نوآوریهای موفق خود را با ما به اشتراک بگذارند.
دیانی به تجربه موفق دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی نیز اشاره کرد و گفت: یکی از اقدامات قابلتقدیر، تصمیم هیات رئیسه این دانشگاه برای صرف غذای دانشجویی توسط مسئولان است که این اقدام موجب تقویت نظارت و بهبود کیفیت خدمات تغذیهای خواهد شد.
وی در پایان بااشاره به پرداخت کامل بدهیهای تغذیهای به پیمانکاران خاطرنشان کرد: با حمایت وزارت بهداشت، تمامی بدهیهای تغذیهای تسویه شده و اکنون بستر مناسبی برای برنامهریزی بلندمدت فراهم است. خوشبختانه بودجه تغذیه دانشجویان نیز سه برابر شده است و این فرصت مناسبی است برای ارتقای کیفیت خدمات تغذیهای در دانشگاهها.
در این نشست، مسعود حبیبی معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت نیز حضور یافته و با تبیین مسیر پیشرو در حوزه تغذیه دانشجویی، به سوالات مدیران و روسای ادارات مرتبط پاسخ داد.
انتهای پیام/