علت تلفات ماهیان بالخلو چای، افزایش کدورت آب رودخانه است

برنا- گروه اجتماعی؛ معاون محیط زیست طبیعی و تنوع زیستی اداره کل حفاظت محیط زیست استان گفت: افزایش کدورت بالخلو چای موجب تلف شدن ماهیان رودخانه شده است.
رامین جمشیدی افزود: بر اساس بازدید و گزارش کارشناسان این ادارهکل، عامل اصلی تلفات ماهیان در بالخلو چای، ورود آلودگیهای محیطی ناشی از روان آبهای سطحی شهر اردبیل و ترکیب آن با آب رودخانه در اثر بارندگیهای اخیر است که سبب افزایش کدورت آب رودخانه و در نهایت موجب مرگ و میر آبزیان به ویژه گونه کپورماهیان رودخانه شده است.
به گزارش روابط عمومی اداره کل حفاظت محیط زیست استان اردبیل، جمشیدی تصریح کرد: هماهنگیهای لازم نسبت به جمعآوری و پاکسازی محدوده مذکور از لاشه ماهیان تلف شده و زبالههای ورودی به رودخانه با شهرداری اردبیل به عمل آمده است.
انتهای پیام/