اختلاف قیمت کارخانه و بازار خودروهای اتومات ایرانی / معامله کدام محصول سود بیشتری دارد؟ + جدول اردیبهشت ۱۴۰۴

 اختلاف قیمت کارخانه و بازار خودروهای اتومات ایرانی / معامله کدام محصول سود بیشتری دارد؟ + جدول اردیبهشت ۱۴۰۴

 اختلاف قیمت کارخانه و بازار خودروهای اتومات ایرانی را در این گزارش بخوانید.

به گزارش سرویس خودرو اقتصادآنلاین، براساس قیمت بازار و کارخانه خودروهای اتومات ایرانی در اردیبهشت ۱۴۰۴، قیمت ساینا اتوماتیک صفر در کارخانه ۵۰۱ میلیون تومان تعیین شده است درحالی که این خودرو در بازار آزاد به قیمت ۶۵۰ میلیون تومان به فروش می‌رسد بدین ترتیب اگر این خودرو را از کارخانه بخریم و در بازار بفروشیم حدود ۱۴۹ میلیون تومان سود خواهیم کرد. قیمت کارخانه شاهین اتوماتیک پلاس نیز حدود ۸۰۰ میلیون و ۸۵۷ هزار تومان اعلام شده است که در بازار آزاد ۳۶۶ میلیون گران تر و به قیمت ۱ میلیارد و ۲۲۳ میلیون تومان به فروش می‌رسد.

قیمت بازار دنا پلاس توربو اتوماتیک (آپشنال) نیز به ۱ میلیارد و ۱۷۵ میلیون تومان رسیده است اما در کارخانه حدود ۹۵۵ میلیون تومان قیمت دارد به همین ترتیب در صورت معامله این خودرو نزدیک به ۲۲۰ میلیون تومان سود خواهید کرد. همچنین قیمت کارخانه تارا اتوماتیک V4 حدود ۹۱۲ میلیون تومان تعیین شده است و قیمت بازار این خودرو ۲۱۸میلیون گران تر و حوالی ۱ میلیارد و ۱۳۰ میلیون تومان می‌باشد. جهت استعلام اختلاف قیمت کارخانه و بازار خودروهای اتومات ایرانی در جدول زیر را مطالعه کنید.

اختلاف قیمت کارخانه و بازار خودروهای اتومات ایرانی - اردیبهشت ۱۴۰۴

برند قیمت بازار (تومان) قیمت کارخانه (تومان) اختلاف قیمت (تومان)
ساینا اتوماتیک ۶۵۰,۰۰۰,۰۰۰ ۵۰۱,۳۱۹,۰۰۰ ۱۴۹,۰۰۰,۰۰۰
کوییک اتوماتیک ۶۸۳,۰۰۰,۰۰۰ ۴۷۸,۱۱۵,۰۰۰ ۲۰۵,۰۰۰,۰۰۰
شاهین اتوماتیک G ۹۳۵,۰۰۰,۰۰۰ ۷۲۷,۲۰۳,۰۰۰ ۲۰۸,۰۰۰,۰۰۰
شاهین اتوماتیک پلاس ۱,۲۲۳,۰۰۰,۰۰۰ ۸۵۷,۸۰۰,۰۰۰ ۳۶۶,۰۰۰,۰۰۰
دنا پلاس توربو اتوماتیک (آپشنال) ۱,۱۷۵,۰۰۰,۰۰۰ ۹۵۵,۹۷۲,۰۰۰ ۲۲۰,۰۰۰,۰۰۰
پژو ۲۰۷ اتوماتیک ۱,۰۰۰,۰۰۰,۰۰۰ ۷۷۹,۰۰۰,۰۰۰ ۲۲۱,۰۰۰,۰۰۰
پژو ۲۰۷ اتوماتیک پانوراما ۱,۰۵۶,۰۰۰,۰۰۰ ۸۰۵,۷۰۲,۰۰۰ ۲۵۱,۰۰۰,۰۰۰
تارا اتوماتیک V4 ۱,۱۳۰,۰۰۰,۰۰۰ ۹۱۲,۱۶۵,۰۰۰ ۲۱۸,۰۰۰,۰۰۰

مقایسه فنی شاهین اتوماتیک با دنا پلاس توربو اتوماتیک

روی هر دو خودروی مورد نظر موتور توربوشارژ نصب شده است، با این تفاوت که موتور شاهین از نوع ۸ سوپاپ به حجم ۱.۵ لیتری است که تنها ۱۰۹ اسب بخار قدرت و ۱۷۸ نیوتن متر گشتاور تولید می‌کند. این میزان قدرت به وسیله گیربکس اتوماتیک CVT هفت سرعته به چرخ‌های جلو انتقال داده می‌شود.

اما دنا پلاس توربو موتور ۱۶ سوپاپ TC۷ یا همان موتور EF۷ توربوشارژ را در بخش دماغه خود جا داده است. این موتور قدرت به مراتب بیشتری در حد ۱۵۰ اسب بخار و ۲۱۵ نیوتن متر گشتاور را به یک گیربکس ۶ دنده دستی تحویل می‌دهد و مسلم است که از لحاظ شتاب و هیجان سواری در مقایسه با شاهین یک سروگردن بهتر عمل می‌کند. در نمونه های قدیمی دنا پلاس توربو، از جعبه دنده ۵ سرعته دستی استفاده می شد.

طبق تست‌های انجام شده شتاب دنا پلاس توربو حدود ۱۰ ثانیه است اما شتاب شاهین اتوماتیک تقریبا ۱۵ ثانیه به طول می‌انجامد. بنابراین از لحاظ شتاب قطعاً دنا پلاس توربو انتخاب اول خواهد بود.ضمناً باید اشاره کنیم که شاهین اتوماتیک حدود ۱۳۳۰ کیلوگرم وزن دارد اما وزن دنا پلاس توربو حدود ۱۳۳۴ کیلوگرم است

برچسب
 

 منبع خبر

قیمت روز طلا، سکه و ارز

جدیدترین ها