به گزارش خبرنگارگروه جامعه ایرنا، علیرضا کاظمی روز سهشنبه درنشست هماندیشی با مدیران مدارس، اظهار کرد: این پروژه ها با مشارکت و همراهی پنج هزار تیم مردمی در قالب نهضت مدرسه سازی و مردمی سازی نهضت با محوربت مدارس کانکسی، سنگی، پروژه های نیمه تمام، مدارس با تراکم بالای ۳۵ نفر در کلاس و مناطق با سرانه فضای آموزشی کمتر از ۳۳ متر طراحی و تعریف شده است.
وی با اشاره به توجه ویژه رییس جمهور به بحث تعلیم و تربیت و سفر استانی آتی دولت به کرمانشاه، افزود: کیفیتبخشی و محرومیتزدایی از فضاهای آموزشی از برنامههای اصلی رییس جمهور و وزارت آموزش و پرورش است و همه مدیران باید با آن آشنا باشند.
کاظمی با تاکید بر اینکه تدوین برنامه ملی «مهارت زندگی»برای دوره ابتدایی باید بررسی شود، گفت: به همین منظور بررسی سیاست مدرسهمحوری در دستور کار جلسات آتی قرار دارد.
وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: همچنین باید در موضوعات مختلف از اندیشههای مدیران بهرهمند شویم و با کمکردن تشریفات تا باافزایش محتوای جلسات، زمینه مشارکت حداکثری آنها فراهم شود.
وی تاکید کرد: ضرورت طرح مسائل فراتر از دستور جلسات رسمی، براساس نیازهای واقعی مدیران مدارس وجود دارد، در این راستا مدیران پل ارتباطی ما با معلمان هستند و باید صدای آنان شنیده شود.
وزیر آموزش و پرورش خاطر نشان کرد: معاونت فرهنگی باید سازوکاری طراحی کند تا معلمان توانمند در حوزه آسیب اجتماعی فعال شوند.
تغییر مدیران به دلایل غیرضروری نباشد
کاظمی ادامه داد: تغییر مدیران تنها باید در صورت بازنشستگی، تخلف یا کمکاری باشد نباید به دلایل غیرضروری شاهد این اتفاق باشیم، این موضوع باید در دستورکار جدی شورای عالی آموزش و پرورش قرار گیرد.
وی اضافه کرد: امکان بهرهمندی رایگان هنرستانها از ظرفیت مراکز فنی و حرفهای وجود دارد و تقویت هنرستانها، بازبینی رشتههای فنی و حرفهای نیز در دستور کار جدی آموزش و پرورش است.
وزیر آموزش و پرورش اضافه کرد: با خدمتگزاران و سرایهداران مدارس نیز در آینده نزدیک دیدار خواهم داشت، باید ذهنها به هم نزدیک شود و با یک فهم مشترک تمام برنامههای آموزش و پرورش را به جلو ببریم.