بازارچه‌های مرزی؛ منطقه آزاد سیستان را به قطب سرمایه‌گذاری تبدیل خواهند کرد

بازارچه‌های مرزی؛ منطقه آزاد سیستان را به قطب سرمایه‌گذاری تبدیل خواهند کرد

 زابل - ایرنا - مدیرعامل سازمان منطقه آزاد تجاری صنعتی سیستان گفت: همجواری منطقه آزاد سیستان با افغانستان و وجود بازارچه‌های مرزی فرصت‌های سرمایه‌گذاری را برای فعالان اقتصادی در این منطقه دوچندان کرده است.

به گزارش خبرنگار ایرنا، حسین سنجرانی روز سه شنبه در دیدار با فرمانداران شهرستان‌های زهک و هیرمند، افزود: کالاهای مرزنشینی در مرز شاهگل منطقه سیستان فعال خواهد شد و در کنار آن، راه‌اندازی خرده‌فروشی در منطقه رامشار نیز در دستور کار قرار دارد؛ این اقدام پس از یک دهه انجام می‌شود و منافع زیادی برای مردم منطقه به همراه خواهد داشت.

وی با اشاره به قدمت گمرک مرزی میلک افزود: غرفه‌ها در منطقه میلک نیز در حال اتمام بوده و به‌زودی شاهد ورود کالاهای تجاری به غرفه‌ها در این منطقه خواهیم بود که اولویت با مرزنشینان و عموم مردم منطقه سیستان است.

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد تجاری صنعتی سیستان با اشاره به نقش وحدت و تعامل در پیشبرد اهداف منطقه سیستان، اظهارکرد: ما به دنبال همپوشانی و ارتقای تلاش‌ها برای ارائه خدمات بیشتر و بهتر به مردم هستیم؛ زیرا تجربه نشان داده هر جا که وحدت و گذشت حاکم باشد، نتایج شگفت‌انگیزی حاصل می‌شود.

وی اظهار کرد: برای حضور تجار و فعالان اقتصادی بومی و غیربومی در این کانون اقتصادی باید از همه ظرفیت‌ها استفاده کرد و با شناسایی و احصا کردن مشکلات به دنبال رفع موانع پیش روی آنها باشیم تا بتوانیم سیستان را به روزهای دهه ۷۰ برگردانیم که این نیاز به تلاش و هم‌افزایی همه دستگاه های متولی دارد.

بازارچه‌های مرزی؛ منطقه آزاد سیستان را به قطب سرمایه‌گذاری تبدیل خواهند کرد

سازمان منطقه آزاد سیستان حامی دستگاه‌های اجرایی

فرمانداران شهرستان‌های زهک و هیرمند نیز در این دیدار، سازمان منطقه آزاد سیستان را به عنوان پشتیبان و حامی دستگاه‌های اجرایی و فرمانداری معرفی و تاکید کردند: رویکرد ما تعامل با منطقه آزاد بوده و این سازمان را به عنوان یک حامی و پشتوانه برای خدمت به مردم می‌دانیم.

فرمانداران همچنین اظهار کردند که در کنار مدیرعامل سازمان منطقه آزاد سیستان هستند و ابراز امیدواری کردند که با هم‌افزایی و برنامه‌محوری، در راستای تحقق توسعه منطقه به موفقیت‌های بیشتری دست یابند.

به گزارش ایرنا، منطقه آزاد سیستان با موقعیت جغرافیایی راهبردی و امکانات منحصر بفرد خود، به‌عنوان یکی از پروژه‌های کلیدی توسعه اقتصادی در ایران به‌شمار می‌آید، این منطقه که در مرزهای شرقی کشور واقع شده نه‌تنها به عنوان یک دروازه تجاری برای ورود و خروج کالا به‌شمار می‌آید، بلکه می‌تواند به‌عنوان یک موتور محرک برای اشتغالزایی و رشد اقتصادی در سطح ملی و منطقه‌ای عمل کند.

در یکی از مهمترین اقدام های دولت چهاردهم و در سفر رییس جمهور و اعضای هیات دولت به سیستان در سال گذشته، سامانه ثبت شرکت ها و اعمال کد گمرکی به منطقه آزاد سیستان اختصاص یافت تا از هر نقطه که سرمایه‌گذار قصد ورود، صدور و ترخیص کالا را داشته باشد، نام منطقه آزاد سیستان نیز در سامانه مربوطه بارگذاری و مراحل انجام شود.

 

 منبع خبر