به گزارش ایرنا از روابط عمومی شرکت پالایش نفت بندرعباس، احمد هاشمی روز شنبه با اشاره به گزارش رسمی بورس انرژی ایران، افزود: این شرکت با نماد «شبندر» در سال گذشته توانست بهعنوان یکی از برترین عرضهکنندگان بازار فیزیکی بورس انرژی کشور معرفی شود.
وی این موفقیت را نتیجه تلاش بیوقفه کارکنان این مجموعه در مسیر تولید پایدار، عرضه منظم و ارتقای زنجیره ارزش محصولات پالایشی عنوان کرد و گفت: در سال ۱۴۰۳، بیش از ۴۲۶ هزار تن انواع فرآوردههای نفتی در رینگ داخلی و بینالمللی بورس انرژی عرضه شد که بیش از ۶۵ درصد آن به فروش رسید.
هاشمی اظهار کرد: بیشترین حجم معاملات در رینگ بینالمللی مربوط به گازمایع و در رینگ داخلی مربوط به محصولات بلندینگ نفتا، آیزوریسایکل و حلال ۴۰۲ بوده است.
مدیرعامل شرکت پالایش نفت بندرعباس با اشاره به عملکرد تولیدی این مجموعه، تصریح کرد: این پالایشگاه در سال گذشته موفق به تولید بیش از ۱۸ میلیون و ۵۱۰ هزار مترمکعب انواع فرآوردههای اصلی و ویژه شد.
وی تأمین منظم ۶ فرآورده اصلی شامل گاز مایع، سوخت جت، بنزین، نفت سفید، نفت گاز و نفت کوره را از جمله دستاوردهای این شرکت برشمرد و افزود: این مهم با هماهنگی شرکت ملی پالایش و پخش فرآوردههای نفتی ایران محقق شده است.
هاشمی همچنین با اشاره به برنامههای توسعهای این شرکت، ابراز کرد: در راستای شعار سال «سرمایهگذاری در تولید»، پالایشگاه بندرعباس در مسیر ارتقای کیفیت محصولات و توسعه زنجیره ارزش گام برداشته است.
وی اضافه کرد: این مجموعه تلاش میکند با گسترش عرضه محصولات ویژه نظیر پروپان، بوتان، سلاپس، وکیوم باتوم، لوبکات و گوگرد و همچنین تنوعبخشی به سبد محصولات، جایگاه خود را بهعنوان یک پتروپالایشگاه پیشرو تثبیت کند.
مدیرعامل شرکت پالایش نفت بندرعباس خاطرنشان کرد: اتصال این پالایشگاه به خط لوله انتقال نفت خام گوره به جاسک، ظرفیت دریافت بهموقع خوراک و پالایش ۳۵۰ هزار بشکه نفت خام سنگین در روز را فراهم کرده است.
هاشمی بیان کرد: این اقدام نقش مؤثری در کاهش ریسکهای عملیاتی، ارتقای پایداری تولید و افزایش سودآوری شرکت داشته است.
وی، با قدردانی از حمایتهای بورس انرژی ایران، اظهار امیدواری کرد که با همدلی و شفافیت، این شرکت بتواند در مسیر رقابت سالم و کارآمد در این بورس پیشتاز بماند.
پالایشگاه نفت بندرعباس از جمله شرکتهای پالایشی کشور است که در دوران پس از پیروزی انقلاب اسلامی کار مطالعه و طراحی ساخت این پالایشگاه با کوشش متخصصان داخلی در سال ۱۳۷۱ ساخته و شروع کار نصب تجهیزات نیز در سال ۷۳ اجرایی شد و در نهایت با تلاش متخصصان ایرانی مرداد سال ۷۶ با ظرفیت پالایش ۲۳۲ هزار بشکه در روز مورد بهرهبرداری قرار گرفت.