فعالیت ۲۰ پایگاه‌ اورژانس بانوان در کشور

فعالیت ۲۰ پایگاه‌ اورژانس بانوان در کشور

 مهاباد- ایرنا- رییس سازمان اورژانس کشور با اشاره به اینکه ۲۰ پایگاه اورژانس بانوان در استان های مختلف فعال است، گفت: پایگاه‌های اورژانس بانوان در شهرهای پرجمعیت کشور توسعه پیدا می‌کند.

جعفر میعادفر روز سه‌شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: با توجه به اینکه بانوان نیمی از جمعیت کشور را تشکیل می دهند، یکی از برنامه‌های هفتم توسعه کشور، راه‌اندازی پایگاه های اورژانس بانوان در شهرهای پرجمعیت کشور است.

وی اضافه کرد: هم اکنون پذیرش دانشجویان رشته فوریت های پزشکی ویژه بانوان در ۲ مقطع کاردانی و کارشناسی انجام می شود و این دانشجویان پس از فراغت از تحصیل در این پایگاه ها جذب می شوند.

رییس سازمان اورژانس کشور گفت: با مساعدت وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی مقرر شد که از مجموع ۲۷ هزار نیروی پذیرفته شده در آزمون استخدامی این وزارتخانه، پنج هزار و ۵۰۰ نفر در سازمان اورژانس کشور بکار گرفته شوند که این اقدام بخش قابل توجهی از مشکلات سازمان در خدمت رسانی مطلوب و بهینه را رفع می کند.

فعالیت ۲۰ پایگاه‌ اورژانس بانوان در کشور
میعادفر رییس سازمان اورژانس کشور

وی با اشاره به اینکه نیروهای شرکتی در اولویت استخدامی اورژانس قرار دارند افزود: طبق قانون تمامی استخدامی وزارت خانه ها باید بر اساس آزمون باشد و نیروهای شرکتی هر چند در اولویت استخدامی قرار دارند اما در گام نخست باید در آزمون قبول شوند.

میعادفر گفت: اکنون بزرگترین چالش اورژانس کشور فرسوده بودن ناوگان آمبولانس است و باید به هر شکلی شده آمبولانس‌های اورژانس نوسازی و نیروهای انسانی مورد نیاز تامین شود و در حال حاضر سه هزار آمبولانس فرسوده در کشور داریم که باید تقویت و نوسازی شوند.

وی افزود: یکی از مشکلات تهیه آمبولانس در کشور این است که آمبولانس باید بر روی شاسی خاصی سوار شود که در داخل کشور تولید نمی شود و برای همین است که این چالش همچنان تداوم دارد.

وی اظهار کرد: هم اکنون خرید ۵۰۰ دستگاه آمبولانس در مرحله مناقصه قرار دارد و مجوزهای خرید بیش از یک هزار دستگاه دیگر از محل اعتبارات برنامه کوواکس در دست اقدام است که اضافه شدن این تعداد دستگاه آمبولانس می تواند کمک خوبی به ناوگان حمل و نقل اورژانس کشور باشد.

وی افزود: در حال حاضر ۵۴ پایگاه اورژانس هوایی در کشور فعال است که ۲ پایگاه دارای هواپیمای بال ثابت و ۵۲ پایگاه دارای بالگرد اورژانس است اما توسعه پایگاه اورژانس هوایی به دلیل قیمت های بالا و هزینه های زیاد آن زیاد مورد تایید نیست.

میعادفر گفت: اورژانس هوایی در دنیا بسیار گران قیمت است اما ما بودجه مشخص نشان دار در بودجه سنواتی برای اورژانس هوایی نداریم که به این نکته باید توجه ویژه‌ای شود.

وی یادآور شد: به نظر من اگر ما بتوانیم زیرساخت ها لازم برای اورژانس زمینی را به جای راه اندازی پیاگاه امداد هوایی فراهم کنیم می تواند بسیار مفید باشد.

رییس سازمان اورژانس کشور به همراه اعضای کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی به منظور بازدید از پروژه‌های درمانی در حال احداث و دانشکده علوم پزشکی مهاباد به این شهرستان سفر کرده بود.

مهاباد در جنوب آذرایجان غربی واقع شده است.

 

 منبع خبر

از بین اخبار