علی خداداد روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اشاره به تدوین سند پیشرفت چهارساله مهدیشهر، بیان کرد: سند پیشرفت چهارساله این شهرستان بر طبق سند آمایش سرزمین و ۶۰ شاخص تدوین شد و از این پس اولویت برای تخصیص اعتبارات به منظور تکمیل طرحهای عمرانی و اقتصادی بر پایه این سند خواهد بود.
وی با اشاره به محدویت اعتباری در بخش عمرانی، افزود: تکمیل طرحهای عمرانی دارای بیش از ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی در اولویت تخصیص اعتبار قرار دارد.
تکمیل راهی برای نزدیکترشدن مسیر استانهای سمنان و مازندران
فرماندار مهدیشهر با اشاره به ضرورت تخصیص اعتبار برای تکمیل طرحهای راهسازی و ارتقای ایمنی راههای این شهرستان، گفت: تکمیل طرح راه دسترسی شهمیرزاد به دوآب، محور ارتباطی سمنان و مازندران، در دست پیگیری است.
وی افزود: ساخت راه از مسیر آهوان به مهدیشهر و گنداب در شهرستان فیروزکوه از مسیر آبگرم در مرحله انجام مطالعه است، با اجرای این طرح بین ۶۰ تا ۷۰ کیلومتر مسیر دامغان تا فیروزکوه کوتاه و در مصرف انرژی صرفهجویی میشود و به رونق گردشگری کمک میکند.
خداداد بیان کرد: تکمیل تقاطع غیرهمسطح بیمارستان مهدیشهر، ارتقای ایمنی با تکمیل طرح راهسازی در محور مهدیشهر- شهمیرزاد و مهدیشهر - سمنان از اولویتها و با اهتمام در دست پیگیری است.
به گزارش ایرنا، شهرستان مهدیشهر با ظرفیت ویژه گردشگری، در ۱۰ کیلومتری شمال سمنان، خاستگاه طوایف ایل عشایر سنگسری از شاخصترین کوچنشینان دامنههای البرز است که برای جابهجایی از ییلاق به قشلاق مسافت بیش از یک هزار و ۵۰۰ کیلومتر را طی میکنند. پیمودن چنین مسافت طولانی از سوی عشایر بیمانند است؛ «برنارد هوکارد» محقق مشهور اروپایی نیز معتقد بود عشایر ایل سنگسری طولانیترین مسیر کوچرو جهان را دارند.
مهدیشهر دومین شهر ملی سوزندوزی است و در کنار لبنیات متنوع و صنایعدستیِ تولیدی عشایر، بناهای تاریخی و جاذبههای طبیعی کمنظیری دارد که میتواند مقصدی برای گردشگران باشد.
فاصله مهدیشهر تا تهران حدود ۲۳۰ کیلومتر است. گردشگران تهرانی میتوانند با سرعت حداقل ۷۰ کیلومتر بر ساعت بعد از سه ساعت به شهر گردشگری مهدیشهر برسند و از جشنواره ملی ایل سنگسر به نام «حاصَل» در اواخر شهریور هر سال دیدن کنند.