من وقتی سیب زمینی و سرکه هست این نان را درست میکنم اینقدر نرم هست که دیگه نان نمیخرید!

ترکیب سیبزمینی و سرکه، به همراه شیر و مخمر، به نرمی و تازگی نان کمک میکند. اگر دوست دارید، میتوانم طرز تهیه این نان را به صورت مرحلهبهمرحله در این مطلب ببینید.

نان با سیب زمینی و سرکه
مواد لازم
* 1 عدد سیب زمینی (اندازه متوسط)
* 100 میلی لیتر شیر گرم (نصف لیوان)
* 100 میلی لیتر آب گرم (نصف لیوان)
* مخمر 8 گرم
* 15 میلی لیتر سرکه (1 قاشق غذاخوری)
* بکینگ پودر 2 گرم
* شکر 12 گرم (1 قاشق غذاخوری)
* 300-350 گرم آرد (کنترل شده)
❗️مقدار نشاسته سیب زمینی روی آرد تاثیر می گذارد، مقدار آرد می تواند تا 4.5 (450 گرم) فنجان باشد.
✅ باید خمیر نرمی باشه که به دست بچسبه.
مطالب مرتبط
- واکنش احمدینژاد به حادثه انفجار بندرعباس؛ اینجانب سوگمندانه این مصیبت سنگین را...
- آغاز فرآیند شناسایی علت حادثه بندر شهید رجایی با دستور وزیر کشور
- مدافع راست پرسپولیس از ترکیه میآید؟
- ضجههای جگرسوز یک برادر، غمانگیزترین صحنه انفجار بندرعباس را رقم زد؛ برادری به دنبال برادرش / ویدئو حاوی تصاویر ناراحت کننده است
- سالمندان کهریزک، ستارههای هفته جهانی نجوم ۲۰۲۵ را میچینند
- نوستالژی فوتبالی / یادی کنیم از از اولین گُل کریم باقری برای پرسپولیسی ها
- گلدینو؛ جایی که روابط، ارزش طلایی پیدا میکنند
- طرح توسعه نیروگاه خورشیدی سیمان اردستان آماده نصب پنل است