مرینیت کردن کردن ماهی / آموزش مزه دار کردن ماهی در پلاستیک

بهتر از ماهی سرخ شده! سرخ کردن ممنوع! دوستی از اسپانیا به من یاد داد که چگونه ماهی را خیلی خوشمزه بپزم.

یک دستور غذای فوق العاده ساده و در دسترس برای همه! دستور پخت خوشمزه از مواد ساده! پختن بسیار آسان!
مواد لازم : کمی نمک. فلفل آسیاب شده به مزه چاشنی برای ماهی روغن نباتی آرد سس مایونز یا خامه ترش پرچرب. سس سویا خردل . بگذارید 15-20 دقیقه بماند. پیاز هویج. سیر نمک به مزه گشنیز آسیاب شده چاشنی برای سبزیجات گوجه گیلاسی. پوستی خیس شده در آب.
در فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه سانتی گراد به مدت 40 تا 45 دقیقه.
مطالب مرتبط
- یحیی گلمحمدی، غایب بزرگ لیگ قهرمانان آسیا
- محمد صلاح بهترین گلزن خارجی لیگ برتر انگلیس شد
- سه واحد صنعتی خراسانشمالی احیا شد
- اعلام نظر مثبت ترامپ درباره توافق با ایران
- توسعه زیرساختهای غرب مازندران پیوست تکمیل آزاد راه تهران-شمال+فیلم
- ستاره هالیوودی در جشن تاریخی اژدهای قرمز!
- گفته ترامپ درباره کانال سوئز فاقد ارزش حقوقی است/ کشتیهای آمریکایی باید عوارض بدهند
- حضور پرشور مردم کرمانشاه در حمایت از حادثهدیدگان بندر شهید رجایی