دو روش جهت تهیه سالاد آرگولا/ لذت سالم و خوشمزه برای هر وعده

دو روش جهت تهیه سالاد آرگولا/ لذت سالم و خوشمزه برای هر وعده

 سالاد آرگولا به دلیل طعم خاص و خواص تغذیه ای فراوان، طرفداران زیادی دارد. در این مقاله به برخی از روش های تهیه سالاد آرگولا اشاره می کنیم.

طرز تهیه سالاد آروگولا به روش های ساده

آیا به دنبال یک وعده غذایی سالم و در عین حال خوشمزه هستید؟ سالاد آرگولا گزینه‌ای بی‌نظیر برای شماست! آرگولا (Arugula) که در ایران به نام های راکولا یا روکولا نیز شناخته می شود، نوعی سبزی خوردنی با برگ های تند و کمی تلخ است که سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی است.

این سالاد سرشار از مواد مغذی و ویتامین‌هاست طعم و بوی خاص آن شما را به دنیای جدیدی از مزه‌ها می‌برد. با ترکیب آرگولا تازه و قارچ‌های خوشمزه، این سالاد می‌تواند یک پیش‌غذا، وعده اصلی یا حتی یک همراه عالی برای پیک‌ نیک‌های شما باشد. بیایید با هم طرز تهیه این سالاد سالم و لذیذ را بررسی کنیم و از فواید شگفت‌انگیز آن بهره‌مند شویم!

سالاد آروگولا

سالاد آرگولا با گوجه فرنگی و پنیر پارمزان

مواد لازم:

  • آرگولا: 100 گرم
  • گوجه فرنگی گیلاسی: 200 گرم (نصف شده)
  • پنیر پارمزان: 50 گرم (ورقه ای یا رنده شده)
  • روغن زیتون: 3 قاشق غذاخوری
  • سرکه بالزامیک: 1 قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل: به مقدار لازم

طرز تهیه:

آرگولا را بشویید و خشک کنید.

گوجه فرنگی ها را نصف کنید.

در یک کاسه بزرگ، آرگولا، گوجه فرنگی و پنیر پارمزان را مخلوط کنید.

در یک کاسه کوچک، روغن زیتون، سرکه بالزامیک، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید.

سس را روی سالاد بریزید و خوب مخلوط کنید.

سالاد را بلافاصله سرو کنید.

سالاد آرگولا با توت فرنگی و گردو

سالاد آرگولا با توت فرنگی و گردو

مواد لازم:

  • آرگولا: 100 گرم
  • توت فرنگی: 200 گرم (برش خورده)
  • گردو: 50 گرم (خرد شده)
  • پنیر فتا: 50 گرم (خرد شده)
  • روغن زیتون: 3 قاشق غذاخوری
  • سرکه بالزامیک: 1 قاشق غذاخوری
  • عسل: 1 قاشق چایخوری
  • نمک و فلفل: به مقدار لازم

طرز تهیه:

آرگولا را بشویید و خشک کنید.

توت فرنگی ها را برش بزنید.

در یک کاسه بزرگ، آرگولا، توت فرنگی، گردو و پنیر فتا را مخلوط کنید.

در یک کاسه کوچک، روغن زیتون، سرکه بالزامیک، عسل، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید.

سس را روی سالاد بریزید و خوب مخلوط کنید.

سالاد را بلافاصله سرو کنید.

سالاد آرگولا با سبزیجات

نکات تکمیلی:

می توانید از سایر میوه ها مانند پرتقال، انار یا انگور نیز در تهیه سالاد آرگولا استفاده کنید.

برای تهیه سس سالاد می توانید از آبلیمو، خردل، سیر و سایر ادویه جات نیز استفاده کنید.

سالاد آرگولا را می توانید به عنوان پیش غذا، غذای اصلی یا همراه با غذاهای دیگر سرو کنید.

امیدوارم از این دستورهای تهیه سالاد آرگولا لذت ببرید!


 برچسب
مواد مغذی روکولا
 

 منبع خبر