آزمون سراسری روحانیون عمره در کشور برگزار شد

 آزمون سراسری روحانیون عمره در کشور برگزار شد

  آزمون سراسری روحانیون عمره، به‌صورت هم‌زمان در ۸ نقطه از کشور و با حضور بیش از ۴ هزار شرکت‌کننده برگزار شد.

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، آزمون سراسری روحانیون عمره به‌صورت هم‌زمان در 8 نقطه از کشور و با حضور 4 هزار و 412 شرکت‌کننده برگزار شد.

381 نفر از شرکت‌کنندگان از استان تهران و استان‌های همجوار هستند و نتایج آزمون در نیمه دوم تیرماه اعلام خواهد شد.

افزون بر این، هیچ محدودیتی در جذب روحانیون وجود ندارد و آن دسته از روحانیونی که موفق به کسب حد نصاب نمره شوند و بتوانند به 70 درصد از سؤالات آزمون پاسخ صحیح دهند، به مرحله مصاحبه راه خواهند یافت و پس از تأیید در این مرحله، در دوره‌های آموزشی شرکت می‌کنند.

بر اساس این گزارش، حجت‌الاسلام روح‌الله فلاحی، مسئول برگزاری آزمون عمره ناحیه تهران، درباره تأثیر برگزاری این آزمون و حضور روحانیون جدید در کاروان‌ها اظهار کرد: وقفه 10 ساله‌ای که در سفرهای عمره پیش آمد، بر روند جذب و اعزام روحانیون نیز تأثیر گذاشت؛ به‌گونه‌ای که طی این 10 سال هیچ آزمونی برگزار نشد و بدنه فرهنگی روحانیون ما به سن بازنشستگی نزدیک می‌شد. بنابراین ضرورت داشت که این آزمون هرچه سریع‌تر برگزار شود.

وی با بیان اینکه این آزمون روح و انرژی جدیدی به بخش فرهنگی خدمت‌رسانی به زائران خواهد بخشید، ادامه داد: سفر زیارتی حج و عتبات، به‌ویژه در حوزه حج و عمره، یک سفر معنوی است و طبیعتاً رکن اصلی این سفر، روحانیون کاروان‌ها هستند؛ چراکه هدف از این سفر، سیر الی‌الله و دستیابی به معرفت و معنویت در زیارت خانه خدا و حرم نبوی است.

مسئول برگزاری آزمون عمره ناحیه تهران تأکید کرد: حضور روحانی در کاروان‌ها، در هر شرایطی، نقطه اوج فعالیت فرهنگی به‌شمار می‌رود و کاروان‌ها حتماً باید با همراهی روحانی اعزام شوند تا زائران از برکات حضور این برادران بهره‌مند شوند. طبیعتاً هرچه روحانیون فعال در حوزه کاروان‌ها، جوان‌تر، باانگیزه‌تر، دارای دانش روز و معرفت بالاتر باشند و با دقت بیشتری جذب شده باشند، اثرگذاری آن‌ها بر زائران و حتی خانواده‌های ایشان که از سفر بازمی‌گردند، بیشتر و بهتر خواهد بود.

فلاحی در پاسخ به این پرسش که آیا گروه سنی خاصی برای جذب روحانیون کاروان‌ها در نظر گرفته شده است، گفت: محدودیت سنی وجود دارد، چراکه دوره‌های آموزشی این افراد بین 10 ماه تا 3 سال طول می‌کشد تا به چرخه اعزام وارد شوند. بنابراین لازم بود محدودیت سنی اعمال شود تا افرادی که وارد این چرخه می‌شوند، از نشاط و توانایی لازم در دوران جوانی برخوردار باشند. ازاین‌رو، با توجه به وقفه‌ای که پیش آمده بود، سقف سنی 40 سال در نظر گرفته شد تا بتوان از ظرفیت بالای این عزیزان بهره بیشتری برد.

انتهای پیام/

 

 منبع خبر

قیمت روز طلا، سکه و ارز

جدیدترین ها