مهماندارهای هواپیماهای ایرانی چقدر دستمزد میگیرند؟ بسته به میزان و تجربه از....

ساعدنیوز: دادههای رسیده از ایرلاینها مشخص میکند، یک مهماندار هواپیما بسته به میزان تجربه و تخصص خود حقوق بین 20 تا 80 میلیون تومان دریافت میکند.

به گزارش سرویس اقتصادی ساعدنیوز به نقل از فارس، بر اساس گزارش تجمیع شده از تعدادی از ایرلاینهای کشور، پرسنل پروازی تازهکار در خطوط هوایی با درآمدی بین 20 تا 30 میلیون تومان ماهانه آغاز به کار میکنند.
این رقم برای مهمانداران باتجربه (3 تا 5 سال سابقه) به 30 تا 50 میلیون تومان و برای کارکنان ارشد با سابقه بیش از 5 سال و پروازهای بینالمللی، تا 80 میلیون تومان افزایش مییابد.
هر مهماندار بهطور متوسط 70 تا 90 ساعت ماهانه در آسمان است که در فصلهای شلوغ تا 20 درصد افزوده میشود.
از امتیازات ویژه این شغل میتوان به اقامت در هتلهای درجه یک، بیمه کامل درمانی و بلیط رایگان برای خود و نزدیکان اشاره کرد.
شرایط ورود به حرفه مهمانداری شامل سن 18 تا 30 سال (در برخی شرکتها تا 35 سال)، تحصیلات حداقل دیپلم (ترجیحاً لیسانس)، مهارت زبان انگلیسی و سلامت جسمانی است و مهماندار باید دورههای آموزشی تخصصی تحت نظر خطوط هوایی یا آکادمیهای هوانوردی را طی کرده باشد.
عوامل افزایش درآمد
ارتقا به سمتهایی مانند سرپرست تیم پروازی، تجربه کاری، افزودن ساعات پرواز، تعدیل حقوق سالانه متناسب با تورم و عملکرد مطلوب شرکت، از دلایل رشد درآمد این حرفه عنوان شده است.
این شغل سختیهای نظیر شیفتهای غیرثابت، مأموریتهای شبانه، مدیریت بحران در پرواز و دوری طولانی از خانواده از چالشهای اصلی این شغل پرزرقوبرق است.
با این حال، بسیاری به دلیل فرصت سفر، درآمد بالا و مزایای منحصربهفرد، از انتخاب خود رضایت دارند.
مسیر استخدام نیز شرکت در دورههای آموزش فشرده (شامل آزمونهای تئوری و عملی) اولین گام برای جذب در ایرلاینهای داخلی و بینالمللی است.
برای پیگیری اخبار حوزه اقتصادی کلیک کنید.
مطالب مرتبط
- آرزوی ستاره لیورپول: کاش آرنولد هم بماند!
- رد ادعای عرضه قطره چکانی برنج توسط واردکنندگان
- نیمه برافراشته شدن پرچم ایران در نمایندگیهای اروپایی
- هواشناسی برای سه ماه آینده مازندران ۱۳۰ میلیمتر باران پیشبینی کرد
- پیشبینی کوینشرز: هشریت بیت کوین به ۱ زتاهش در ثانیه میرسد
- ورود رئیس جمهوری به باکو/ پزشکیان با علیاف دیدار میکند
- بازیکن تاریخساز پرسپولیس به ته خط رسید؛ جدایی از جمع سرخ ها
- آغاز تعیین محدوده و جانمایی روستاهای بخش مرزی سومار پس از ۴۵ سال