صفارهرندی:غیرتورزی به اصول انقلاب شاخصه سلیمی نمین است

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، عصر امروز بزرگداشت عباس سلیمی نمین در خانه روزنامهنگاران تهران برگزار شد.
ابتدای این مراسم، مسعود رضایی پژوهشگر اظهار کرد: آقای سلیمی نمین تاکید بر صحت اخبار و گفتهها دارد. ما در هفتهنامه کیهان هوایی از همکاری ایشان بهره میبردیم و تلاش ایشان باعث محبوبیت کیهان هوایی میان ایرانیان خارج از کشور شده بود.
وی افزود: نکته دیگر آزاداندیشی ایشان است. کرسیهای آزاداندیشی اولین بار در کیهان هوایی با اسم برخورد اندیشهها مطرح شد و بخش زیادی از آن مربوط به نامههای اعتراضی ایرانیان خارج از کشور بود که ما این نامهها را بدون کم و کاست منتشر میکردیم.
وی گفت: ایشان تاکید خاصی هم بر صحیح نوشتن متون و مطابقت آن با دستور زبان فارسی دارد و ویراستاری دقیقی روی آن انجام میدهد. ایشان در بحث تربیت کادر نیز سختگیری خاصی داشتند تا نیروی قدرتمندی تربیت شود.
در ادامه محمدحسین صفار هرندی نیز گفت: آقای سلیمی از 50 سال پیش تا الان در زندگی با جریانی روبهرو شده که تحمل مسیر ایشان را نداشتهاند، لذا دست به اخراج ایشان زدند و یا کاری کردند که خودش برود. آقای سلیمی آدم مستقیمی است و در راه راستگاری و حرکت میکند. وی یک خط اصولی غیرقابل تغییر دارد اما روی فروع آن تجدید نظر میکند.
وی بیان کرد: در تمام دوران همکاری بنده ایشان را بر یک خط استوار و اصولی دیدم. ایشان به معنای واقعی کلمه آدم است؛ همان آدمی که خدا پس از آفرینشش فرمود: "فتبارکالله احسنالخالقین"
وی گفت: ایشان همیشه پشتیبان امام و انقلاب بوده و با استدلال درست از این اصول دفاع میکند. بنده ایشان را با غیرتورزی به اصول انقلاب اسلامی شناختم.
در ادامه پورحسین نیز اظهار کرد: آقای سلیمی نمین خودش، اندیشه و قلمش را در معرض داوری قرار میدهد و این ویژگی ایشان بسیار بارز است. وی همچنین گوش شنوایی برای شنیدن حرف مخالف دارد که این ویژگی امروزه در جامعه ما رایج نیست. سلیمی به اینکه دیگری هم حق اندیشه و حرف زدن درباره آن را دارد، احترام میگذارد.
در ادامه مسعود دهنمکی کارگردان سینما نیز بیان کرد: سنت قدردانی و بزرگداشت افرادی مانند آقای سلیمی نمین باید در کشور جا بیفتد و نسل جدید ما در رسانه باید بدانند که مدیون چنین افرادی هستند.
در پایان عباس سلیمی نمین نیز اظهار کرد: از دوستان و خانواده عزیز خودم و به طور ویژه از همسرم که در دوران روزنامهنگاری فشارهای زیادی را تحمل کرد، تشکر میکنم.
وی افزود: خوشحالم که مکانی برای روزنامهنگاران شهر تهران اختصاص پیدا کرده است. اما ای کاش جایی بود که مطابقت بیشتری با این ارزش داشت و میتوانست به بحث آموزش روزنامهنگاری هم کمک کند و به بحثهای رفاهی نیز بیشتر پرداخته شود. امیدوارم عزیزان این مهم را در دستور کار قرار دهند.
وی بیان کرد: امروزه هیچ سازگاری بین آنچه تداوم تحول فکری امام خمینی ره داشتند با چیزی که امروز در رسانه میبینیم وجود ندارد که این موضوع باید پیگیری شود. لذا خواهش بنده این است که اختصاص امکانات به بخش فرهنگی کشور را جدیتر پیگیری کنیم. این اصلا شایسته نیست که به همه کسریهای جامعه بپردازیم به جز کسریات در حوزه فکر.
انتهای پیام/