عربی: مدال ناگویا نه اما مدال جهانی قابل دسترسی است

 عربی: مدال ناگویا نه اما مدال جهانی قابل دسترسی است

  سرمربی تیم ملی تالو کشورمان تأکید کرد، شانس دستیابی به مدال در مسابقات جهانی را داریم، اما رسیدن به مدال در بازی‌های آسیایی خیلی سخت است.

فرشاد عربی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، درباره برگزاری رقابت‌های تالو در مسابقات قهرمانی کشور در زنجان اظهار داشت: رقابت‌های تالو در 10 فرم و طی دو روز برگزار شد. رقابت‌ها خوب بود، اما چهره‌های جدید را ندیدم و همان نفرات گذشته حضور داشتند. شاهین بنی‌طالبی، مصطفی حسن‌زاده و حسین قبله‌نما به دلیل مدال‌آوری در مسابقات گذشته مجوز عدم حضور در رقابت‌های قهرمانی کشور را داشتند.

وی در واکنش به یادآوری اینکه عدم حضور چهره‌های جدید اتفاق بدی نیست، گفت: نفرات جوان ما به دلیل تمرکز روی مسابقات خودشان و بحث انتخابی المپیک جوانان اکثراً سعی کردند در رده سنی خودشان بازی کنند. همین موضوع باعث شد تا نفرات جدیدی در لیگ بزرگسالان حضور داشته باشند تا در قهرمانی کشور خود را تست کنند. در حال حاضر چند تالوکار هستند که در چند سال اخیر تجربه کسب کردند و امید اصلی ما هستند. 

هر چقدر سهمیه‌های تالو در بازی‌های آسیایی بیشتر شود کار سخت‌تر خواهد بود
سرمربی تیم تالو کشورمان راجع به حفظ سهمیه تالو برای بازی‌های آسیایی ناگویا خاطر نشان کرد: در گذشته هفت سهمیه در دختران و پسران تالو وجود داشت، اما برای ناگویا چهار سهمیه در بخش پسران و چهار سهمیه نیز برای دختران در نظر گرفتند. البته این را باید در نظر گرفت که هر چقدر سهمیه‌ها بالاتر برود کشورهای آسیایی شرقی از جمله چین بیشتر شرکت خواهند کرد و رقابت برای ما سخت‌تر خواهد شد.

دور از انتظار است که نفرات جدیدی تا بازی‌های اسلامی معرفی شوند
عربی در پاسخ به این پرسش که «تالوی ایران پتانسیل موفقیت و کسب مدال در چهار فرم بازی‌های آسیایی را خواهد داشت؟»، یادآور شد: در حال حاضر چیزی نمی‌توانم بگویم و باید اردوها شروع شود و کار کنیم تا ببینم چه پتانسیلی وجود دارد. هر چند که می‌توان پیش‌بینی کرد چه نفراتی داریم و  با توجه به چیزی که در قهرمانی کشور دیدم، دور از انتظار است که یک نفر بیاید کار عجیب و غریب انجام و خود را نشان بدهد.

 

کسب مدال در ناگویا غیرممکن نیست، اما خیلی سخت است
وی درباره اینکه با این شرایط همچنان کسب مدال در بازی‌های آسیایی سخت و یا حتی غیرممکن است، گفت: غیرممکن نیست، اما خیلی سخت است. در گذشته نیز گفتم و خیلی برای من اهمیتی ندارد کسی ناراحت بشود یا نشود. واقعیت این است که باید به صورت مستمر در تالو کار کنیم و اگر این کار را انجام ندهیم، عقب خواهیم افتاد و خیلی موضوع شفافی است. در هر رشته ورزشی کار ساده‌ای است که  یک کار گروهی را مشخص کنید تا نفرات مدال‌آور را بررسی کنند. این کار را در تالو و روی کشورهای آسیایی شرقی انجام دادم. آنها اردوهای مستمری دارند و به صورت پیوسته کار می‌کنند. آنجا تعطیلی وجود ندارد و این یکی از راه‌های موفقیت است.

ما به صورت گلخانه‌ای کار می‌کنیم
سرمربی تیم ملی تالو با تأکید بر برگزاری ادوهای مستمر در رشد ورزشکاران تالو برای موفقیت اظهار داشت: بی‌شک یکی از راه‌ها این است. اولین موضوع مهم در رشته‌هایی که به صورت گلخانه‌ای مانند تالو کار می‌کنند، تمرین بدون وقفه است. ما به صورت گلخانه‌ای در تالو کار می‌کنیم و هر کسی را که توانایی و استعداد دارد، حمایت می‌کنیم تا به موفقیت برسد. در تالو دختران نیز شرایط همین است و یک زهرا کیانی را دارم. از گذشته سیستم تالو ما گلخانه‌ای بوده است و در این شرایط باید تمرین بدون توقف را وارد کار کنیم تا نتیجه بگیریم.

وقتی منابع مالی نباشد، صدیقی کاری نمی‌تواند انجام دهد
عربی در مورد اینکه نگاه فدراسیون ووشو به تالو نسبت به ساندا متفاوت است، تصریح کرد: ساندا و تالو دو رشته متفاوت هستند و نمی‌توانید به این دو رشته یک جور نگاه کنید. صدیقی خیلی حمایت می‌کند و راغب است این اتفاق بیفتد، اما وقتی منابع مالی جور نمی‌شود کاری نمی‌تواند انجام دهد. وزارت ورزش و کمیته المپیک باید به این نتیجه برسد که بعضی رشته‌های ما با رشته‌های دیگر متفاوت است.

وی راجع به اینکه دغدغه‌های خود را با علی‌نژاد به‌عنوان دبیرکل کمیته المپیک در میان گذاشته است، خاطر نشان کرد: این موضوعات را گفتم. ایشان کمک کرد خوابگاه شماره یک که یک سالی قابل استفاده نبود، دوباره به بهره‌برداری برسد. بچه‌های جوانان در حال استفاده از این خوابگاه هستند که خیلی از هزینه‌ها را کم می‌کند. موضوع همین منابع مالی است که باید تأمین شود تا این اتفاق بیفتد.

پتانسیل کسب مدال جهانی را داریم
سرمربی تیم ملی تالو راجع به شرایط ملی‌پوشان برای موفقیت در مسابقات جهانی و کشورهای اسلامی گفت: هنوز صحبت جدی درباره نفرات اعزامی به مسابقات جهانی نشده است و باید این موضوع مشخص شود. این دیدگاه را دارم که با توجه به پتانسیل ملی‌پوشان در مسابقات قهرمانی جهان برزیل می‌توانیم مدال بگیریم و دلایل زیادی نیز برای این حرف دارم. در مسابقات کشورهای اسلامی کار خیلی به خاطر حضور اندونزی و مالزی آسان نیست، اما آنجا نیز می‌توانیم به مدال برسیم و موفق باشیم.

عربی در پایان گفت: یک سهمیه نیز در ورلد گیمز داریم که شاهین بنی‌طالبی است که ان‌شاءالله آنجا نیز مدال می‌گیرد. تنها بحث ما بازی‌های آسیایی است که خیلی متفاوت با مسابقات دیگر است. به دلیل کاهش مدال‌ها و محاسبه مجموع امتیازات دو فرم است. در مسابقات قهرمانی جهان، 10 مدال طلا در بخش آقایان توزیع می‌شود، اما در ناگویا چهار مدال طلا اهدا خواهد شد که خیلی رقابت سنگین‌تر می‌شود.

انتهای پیام/

 

 منبع خبر

قیمت روز طلا، سکه و ارز

جدیدترین ها