طرز تهیه عدس پلو مجلسی نذری ویژه ماه محرم/+ چاشنی خوش عطر پلوی نذری، با عطر و طعمی که تا سالها فراموش نمیشه

به گزارش سرویس آشپزی ساعد نیوز، عدسپلو نذری یکی از انواع غذاهای معروف ایرانی است که در بسیاری از مراسم، خصوصا ایام مذهبی سال مورد استقبال قرار میگیرد. از دلایلی که این غذا را به عنوان نذر انتخاب می کنند در دسترس بودن مواد مورد نیاز آن و خوشمزه بودن این پلوی ایرانی است و همچنین به سادگی قابل تهیه است.
مواد لازم برای 10 نفر شما میتونید تا 20 یا 50 برابر هم بیشتر کنید
عدس : 3 پیمانه
برنج : 7 پیمانه
گوشت چرخکرده : 500 تا 800 گرم
کشمش : 500 گرم
پیاز : 2 عدد بزرگ برای پیاز داغ داخل عدس پلو و 1 عدد بزرگ برای گوشت چرخکرده
زرشک و زعفران به میزان لازم
ادویه : دارچین و زردچوبه و فلفل : یک قاشق چایخوری
نمک به میزان لازم