آشپزی سه سوته ؛ طرز تهیه سوپ شیر خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی/ سوپ شیر و قارچ/ سوپ سفید + نکات طلایی

آشپزی سه سوته ؛ طرز تهیه سوپ شیر خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی/ سوپ شیر و قارچ/ سوپ سفید + نکات طلایی
  ساعدنیوز: ویدئویی از آموزش سوپ شیر رستورانی در خانه را مشاهده کردید. با سه سوته های ساعدنیوز همراه ما باشید.

به گزارش سرویس خانواده ساعدنیوز، آشپَزی یا پخت‌وپز یک توانمندی و فناوری برای فراهم آوردن غذا است. به شخصی که آشپزی کند، آشپز گفته می‌شود. آشپزی با این‌که یکی از کارهای روزمره برای تأمین انرژی انسان و رفع نیاز گرسنگی است اما یک هنر نیز تلقی می‌شود که از دانش شناخت مواد غذایی، هنر طعم‌دهی (مرینیت)، نانوایی، سس‌ها و… است که هرکدام به تنهایی با ذوق و هنر یک آشپز ماهر است که به‌دست می‌آید.

آشپزی و غذاها بخشی گسترده از هر فرهنگی است که حتی در کشورهایی بزرگ مانند ایران هر قومیت فرهنگ غذایی خاص خود را دارند. برخی از سبک‌های آشپزی ریشه در فرهنگ و حتی جنگ‌های ملت‌ها دارد مانند پخت پیتزا که طبق تاریخ‌نگاری‌های موجود در جنگ‌های ایران و یونان بر روی سپرهای جنگجویان با مواد در دسترس و پنیر روستایی طبخ می‌شده‌است.

سوپ شیر با قارچ مجلسی به روش رستورانی

مواد لازم:

جو 2 پیمانه

هویج 1 عدد متوسط

فلفل دلمه‌ای 1 عدد

قارچ 200 گرم

آب مرغ به اندازه کافی

عصاره مرغ 1 عدد

شیر پرچرب 4 لیوان (اگه شیرتون کم چربه میتونید نصف پاکت خامه پاستوریزه بهش اضافه کنید)

نمک، فلفل سیاه و آویشن به اندازه لازم

روغن 1 قاشق غذاخوری

مطالب خواندنی سبک زندگی را در خوشه خبر از دست ندهید

 

 منبع خبر

قیمت روز طلا، سکه و ارز

جدیدترین ها