طرز تهیه آسان و بی دردسر پودینگ کاراملی رستورانی با بافتی نرم و لطیف در خانه/ الکی نیست که پرطرفدارترین دسر دنیاست

طرز تهیه آسان و بی دردسر پودینگ کاراملی رستورانی با بافتی نرم و لطیف در خانه/ الکی نیست که پرطرفدارترین دسر دنیاست
  ساعد نیوز: در ادامه با طرز تهیه دسر محبوب و پرطرفدار پودینگ کاراملی همراه ما باشید.

به گزارش سرویس آشپزی ساعد نیوز، در این فیلم آشپزی به شما یک رسپی رستورانی برای طرز تهیه دسر پودینگ کاراملی خوشمزه و پرطرفدار آموزش می‌دهیم.این دسر خانگی جذاب و خوشمزه با بافت لطیف و طعم جذابی که دارد، قطعا تمامی اعضای خانواده یا میهمانان شما را شگفت‌زده خواهد کرد. یادتون نره وقتی پرسیدن از کجا دستور العملش را پیدا کردین، حتما رولی‌گامی را به آنها معرفی کنید تا به جمع خانواده بزرگ و دوست داشتنی ما اضافه شوند…

مواد لازم برای کارامل:

80 گرم شکر | 15 میلی‌لیتر آب

مواد لازم برای پودینگ:

3 عدد زرده تخم‌مرغ | 3 عدد تخم‌مرغ کامل | 500 میلی‌لیتر شیر | 90 گرم شکر | 200 گرم خامه صبحانه | 1 قاشق چایخوری عصاره وانیل



نکات تکمیلی:

پخت در فر با آب گرم، در دمای 150 درجه سانتی‌گراد (300 فارنهایت) به مدت 50 دقیقه، سپس 4 ساعت در یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد.


مطالب خواندنی سبک زندگی را در خوشه خبر از دست ندهید

 

 منبع خبر

قیمت روز طلا، سکه و ارز

جدیدترین ها

از بین اخبار