طرز تهیه مربای زردآلوی تبریزی/ کم شیرین و خوشرنگ بدون له شدن و کپک زدن

به گزارش سرویس آشپزی ساعد نیوز، مربای زردآلو یکی از خوشمزه ترین و پرطرفدارترین مرباهایی است که در وعده صبحانه به همراه کره یا خامه سرو میشود ، شما میتوانید از مربای زرد آلو در فیلینگ کیک ها ، انواع شیرینی ها و دسر ها استفاده کنید.
مواد لازم برای تهیه مربای زردآلو:
زردآلو: 1 کیلو گرم
شکر: 600 گرم
جوهر لیمو: ¼قاشق چایخوری (جایگزینش آبلیموی تازه 1 قاشق غذاخوری)
زعفران دم کرده : 2 قاشق غذاخوری
در صورت دلخواه میتونید نصف قاشق چایخوری وانیل هم در انتهای پخت اضافه کنید
چند نکته:
نیازی به اضافه کردن آب در این مربا نیست ،این مربا در حجم کم آماده بشه بهتر است چون در مرحله پخت اگر مقدار زردآلو ها زیاد باشد مدت زمان به قوام رسیدنش طولانی تر میشود و ممکنه فرم خود را از دست داده و له شود. اگر حرارت کم باشه له ،زیاد باشه شکرک میزنه پس دقت کنید حرارت متوسط کمی رو به بالا باشه . در حین پخت مربا رو زیاد هم نزنید تا له نشه. ممنونم که همراهم بودید.