طرز تهیه سبز تابیران؛ خورشت جادویی و ناشناخته‌ گیلان/ این خورشت لذیذ و ته دیگ مرده رو هم زنده میکنه

طرز تهیه سبز تابیران؛ خورشت جادویی و ناشناخته‌ گیلان/ این خورشت لذیذ و ته دیگ مرده رو هم زنده میکنه
  ساعد نیوز: خورشت تابیران یا خورشت ترش واش یک غذای سنتی گیلانی است که در آن از مرغ، سبزی‌های معطر، سیر، گوجه فرنگی، بادمجان و ترشی (آب نارنج یا آبغوره) استفاده می‌شود. این خورشت دارای طعم ترش و دلنشینی است و معمولاً به عنوان غذایی اصلی سرو می‌شود.

به گزارش سرویس آشپزی ساعد نیوز، ویدیویی که مشاهده می کنید از یوتیوب behnamrostami انتخاب و در اختیار شما قرار داده شده است.

مواد لازم خورشت تابیران:

مرغ: 4 تکه

سبزی تابیران: گشنیز (150 گرم)، جعفری (150 گرم)، چوچاق (100 گرم)، نعنا (50 گرم)، خالواش (50 گرم)،

سیر: 6 حبه

بادمجان: 4 عدد

گوجه: 4 عدد

آب نارنج یا آبغوره: نصف استکان

نمک، فلفل سیاه، و زردچوبه: به مقدار لازم این خورشت شباهت زیادی به ترش واش دارد اما ترکیب سبزی‌های آن متفاوت هستن.


برای مطالب سبک زندگی در خوشه خبر کلیک کنید

 

 منبع خبر

قیمت روز طلا، سکه و ارز

جدیدترین ها