طرز تهیه سبز تابیران؛ خورشت جادویی و ناشناخته گیلان/ این خورشت لذیذ و ته دیگ مرده رو هم زنده میکنه

به گزارش سرویس آشپزی ساعد نیوز، ویدیویی که مشاهده می کنید از یوتیوب behnamrostami انتخاب و در اختیار شما قرار داده شده است.
مواد لازم خورشت تابیران:
مرغ: 4 تکه
سبزی تابیران: گشنیز (150 گرم)، جعفری (150 گرم)، چوچاق (100 گرم)، نعنا (50 گرم)، خالواش (50 گرم)،
سیر: 6 حبه
بادمجان: 4 عدد
گوجه: 4 عدد
آب نارنج یا آبغوره: نصف استکان
نمک، فلفل سیاه، و زردچوبه: به مقدار لازم این خورشت شباهت زیادی به ترش واش دارد اما ترکیب سبزیهای آن متفاوت هستن.