طرز تهیه شیرینی ناپلئونی به روش قنادی‌ها با بافت ترد/ نکات مهم کار با خمیرهزارلا که اگه بلد باشی دیگه از قنادی شیرینی نمیگیری

طرز تهیه شیرینی ناپلئونی به روش قنادی‌ها با بافت ترد/ نکات مهم کار با خمیرهزارلا که اگه بلد باشی دیگه از قنادی شیرینی نمیگیری

  ساعد نیوز: شیرینی ناپلئونی، ظاهرش شاید یکم پیچیده باشه ولی واقعا درست کردنش خیلی راحته.

به گزارش سرویس آشپزی ساعد نیوز، ویدیویی که مشاهده کردید از پیج اینستاگرام ashpazi.torki.irani انتخاب و در اختیار شما قرار داده شده است.


نکاتی که برای کار کردن با خمیر هزارلا باید بلد باشی:



1- باید خمیر رو از شب قبل یا دو ساعت قبل توی یخچال بذاری تا یخ زدایی بشه نه توی دمای محیط. چون توی محیط ممکنه بیش از اندازه بمونه و کره ی داخلش آب بشه. پس حتما برای یخ زدایی از یخچال کمک بگیرید. و اینکه کامل یخ زدایی انجام بشه و خمیر یخ نداشته باشه.

من خودم معمولا از شب قبل خمیر رو توی یخچال میذارم اینطوری خیالم کاملا راحته.

2-دمای فر با درجه ی 220 درجه از قبل به خوبی داغ بشه.

3- حتما دور تا دور خمیر رو مثل فیلم حتما ببرید تا هوای گرم به خمیر برسه و حسابی پف کنه. این نکته خیلی مهمه. میتونید کناره های خمیر هم بذارید بپزه.

4-مدت زمان برش خمیر و گذاشتن داخل سینی فر و گذاشتن توی فر نیاید خیلی طولانی بشه و سعی کنید خیلی سریع خمیر رو ببرید و روش رو با چنگال سوراخ کنید و داخل سینی فر بچینید. و بعدش هم سریع داخل فر بذارید.

اگه فکر میکنید نمیتونید سریع انجامش بدید، نیم ساعت قبل از اینکه سینی تون رو داخل فر بذارید توی یخچال بذارید و از داخل یخچال مستقیم توی فر بذارید.

طرز تهیه شیرینی ناپلئونی



شیرینی ناپلونی، ظاهرش شاید یکم پیچیده باشه ولی واقعا درست کردنش خیلی راحته.

حتما بذارید خمیر بعد از پخت کامل خنک بشه.

من هر کدوم از تیکه های خمیر رو سه قسمت کردم ولی میتونید دو قسمت هم بکنید. فقط اینکه چنتا از لایه ی رویی یا لایه ی زیری که ترد تر هست رو برای کاور حتما کنار بذارید.

من کناره های ناپلونی هم خامه زدم و کاور کردم که خشگل تر بشه. در اخر میتونید با پودر قند و پودر پسته تزیینشون کنید.

بهتره که یه شب تا صبح توی یخچال باشه و بعد سرویش کنید.

نکات مربوط به فرم دادن خامه قنادی رو توی هایلایت خامه قنادی کامل توضیح دادم. به جای خامه ی ساده میتونید از خامه شکلاتی یا کرمفیل هم استفاده کنید.

برای پخت در فر گازی حرارت 220 درجه، در فر از قبل گرم شده به مدت 10 تا 15 دقیقه بمونه.

تایم ثابت، دما👇
⭕️برای فر برقی دمای 200 درجه حرارت از پایین به همراه فن کانوکش روشن
⭕️تستر دمای 190 درجه حرارت از بالا و پایین
⭕️سولاردام و ماکروفر دما 180 درجه حالت کانوکشن


برای مشاهده آموزشهای بیشتر اینجا کلیک کنید.
 

 منبع خبر

قیمت روز طلا، سکه و ارز

جدیدترین ها

از بین اخبار