طرز تهیه قیمه کورگ سنندج؛ لذیذترین غذای محلی کردستان/ اگه میخوایی با یه غذای فوری حسابی عطر و طعم اشتهاآور راه بندازی حتما امتحانش کن!

ساعد نیوز: کردها با این غذا ثابت کردند که چه آسون و فقط با چند قلم چیز می تونن بو و رنگی به پا کنن که بیا و ببین!
به گزارش سرویس آشپزی ساعد نیوز، ویدیویی که مشاهده کردید از کانال یوتیوب اکو کوک انتخاب و در اختیار شما قرار داده شده است.
مواد لازم برای تهیه قیمه کورگ سنندج
یک کیلو تره
یک عدد پیاز
هفتصد گرم گوشت چرخ کرده
یک قاشق چایخوری نمک، زرد چوبه و فلفل قرمز
فقط میتونیم بگیم این غذای ایرانی خوشمزه رو حتما امتحان کنید که خیلی لذیذه!