طرز تهیه ته چین هویج پلو؛ مجلسی‌ترین غذای اصیل ایرانی/ که با عطر و طعمش هوش از سر مهموناتون میبره

طرز تهیه ته چین هویج پلو؛ مجلسی‌ترین غذای اصیل ایرانی/ که با عطر و طعمش هوش از سر مهموناتون میبره

  ساعد نیوز: در ادامه با طرز تهیه یکی از خوشمزه ترین غذاهای سنتی ایرانی همراه ما باشید.

به گزارش سرویس آشپزی ساعد نیوز، ویدیویی که مشاهده کردید از کانال یوتیوب بهنام رستمی انتخاب و در اختیار شما قرار داده شده است.

مواد لازم ته چین هویج پلو

برای چهار الی پنج نفر:

برنج: 3 پیمانه

هویج: سیصد گرم

شکر: یک قاشق غذاخوری

لیمو ترش: یک عدد

زعفران: به مقدار دلخواه

خلال پوست

پرتقال: پنج قاشق غذاخوری

خلال پسته: یک قاشق غذاخوری

گلاب: 2 قاشق غذاخوری

پیاز: یک عدد

مرغ خرد شده: سیصد گرم

زرشک: سه قاشق غذاخوری

نمک و فلفل و زردچوبه یک قاشق چایخوری

مواد لازم برای لایه ی ته چین:

تخم مرغ: یک عدد

نصف لیمو ترش

زعفران غلیظ به مقدار دلخواه

نمک و فلفل سیاه یک قاشق چایخوری

ماست چکیده: 2 قاشق غذاخوری


 

 منبع خبر

قیمت روز طلا، سکه و ارز

جدیدترین ها