طرز تهیه ته چین هویج پلو؛ مجلسیترین غذای اصیل ایرانی/ که با عطر و طعمش هوش از سر مهموناتون میبره

ساعد نیوز: در ادامه با طرز تهیه یکی از خوشمزه ترین غذاهای سنتی ایرانی همراه ما باشید.
به گزارش سرویس آشپزی ساعد نیوز، ویدیویی که مشاهده کردید از کانال یوتیوب بهنام رستمی انتخاب و در اختیار شما قرار داده شده است.
مواد لازم ته چین هویج پلو
برای چهار الی پنج نفر:
برنج: 3 پیمانه
هویج: سیصد گرم
شکر: یک قاشق غذاخوری
لیمو ترش: یک عدد
زعفران: به مقدار دلخواه
خلال پوست
پرتقال: پنج قاشق غذاخوری
خلال پسته: یک قاشق غذاخوری
گلاب: 2 قاشق غذاخوری
پیاز: یک عدد
مرغ خرد شده: سیصد گرم
زرشک: سه قاشق غذاخوری
نمک و فلفل و زردچوبه یک قاشق چایخوری
مواد لازم برای لایه ی ته چین:
تخم مرغ: یک عدد
نصف لیمو ترش
زعفران غلیظ به مقدار دلخواه
نمک و فلفل سیاه یک قاشق چایخوری
ماست چکیده: 2 قاشق غذاخوری