طرز تهیه شله مشهدی؛ پرطرفدارترین آش سنتی خراسان با عطر و عطم بینظیر به روش مادربزرگ کدبانوی مشهدی/ رقیب جدی حلیم و آش شله قلمکار تهران

به گزارش سرویس آشپزی ساعد نیوز، ویدیویی که مشاهده کردید از کانال یوتیوب راز های آشپزی Secrets Of Cooking انتخاب شده و در اختیار شما قرار گرفته.
شله که به نام شله مشهدی در همه جا جا افتاده شده با گوشت و حبوبات زیادی طبخ می شود. این غذای خیلی خوشمزه و لذیذ هست و غذای ثابت هیئتهای مذهبی است. خیلیها در زمان ها و مناسبت ها مثل ماه محرم و صفر با تهیه کردن این غذا و پخش کردن آن در میان بقیه افراد نذر خود را ادا میکنند. ا
مواد لازم برای درست کردن شله مشهدی
گوشت گوسفندی 2 کیلو گرم
پیاز 1 عدد
برگ مو مقدار خیلی کم
نخود ، لوبیا سفید ، لوبیا قرمز ، لوبیا چیتی «هر کدام 100گرم »
بلغور گندم 250 گرم
برنج نیمه عطری 100 گرم
آب قلم به میزان لازم
ماش 100 گرم
نمک 5 ق چ
فلفل سیاه 2 ق چ
زنجبیل 1 ق چ
فلفل قرمز 1/2 ق چ
ریشه جوز 2 ق چ
دارچین 1/2 ق چ
هل 1/2 ق چ