معروفترین غذای خاص چهارشنبه سوری ایرانیان از گذشته تا به امروز/ طرز تهیه رشته پلو، نمادی از طول عمر و خوش شانسی

معروفترین غذای خاص چهارشنبه سوری ایرانیان از گذشته تا به امروز/ طرز تهیه رشته پلو، نمادی از طول عمر و خوش شانسی
  ساعد نیوز: در ادامه با طرز تهیه رشته پلو که یکی از غذاهای سنتی ایرانیست همراه ما باشید.

به گزارش سرویس آشپزی ساعد نیوز، از قدیم رسم بوده که شب چهارشنبه سوری یعنی، شب آخرین سه شنبه ی سال، ایرانی ها دور هم جمع می شدن و رشته پلو درست می کردن و همراه عزیزانشون در کنار مراسم دیگه ای که پریدن از روی آتش و ساز و رقص و آواز و کلی مراسم قشنگ دیگه فقط بخش کوچیکی از اونها بوده به جشن و شادی مشغول می شدن. البته مناطق مختلف ایران در این روز خاص غذاهای خاص دیگری مثل دلمه برگ مو را تهیه میکنند. رسم شما چیه؟ چهارشنبه سوری توی شهر و خانواده ی شما چجوری برگزار میشه؟

ما که به همین رشته پلو معتقدیم و سبزی پلو با ماهی رو میذاریم برای شب عید. رشته پلویی که امروز بهتون آموزش دادم ، قطعا خوشمزه ترین رشته پلوی اصیل ایرانی هستش که میتونین درست کنین و پیشنهاد میکنم که با طعم روغن حیوانی و زعفران فوق العاده خوشمزه ترش کنید.

مواد لازم

برنج ایرانی 3 پیمانه

رشته پلویی 1و نیم پیمانه

گوشت چرخ کرده 250 گرم

پیاز 2 عدد

کشمش پلویی 2 ق

زرشک 2 ق

زعفران 2 ق غ

نمک،فلفل سیاه،دارچین،سماق،پاپریکا،پودر سیر به میزان دلخواه


 

 منبع خبر

قیمت روز طلا، سکه و ارز

جدیدترین ها