طرز تهیه آش بادمجان؛ غذای سنتی ملایر با طعم بینظیر و متفاوت که حتما باید امتحان کنید/+ قلق پیاز داغ کریسپی و ترد

به گزارش سرویس آشپزی ساعد نیوز، دوستان عزیز این ویدیو از یوتیوب اکو کوک انتخاب شده و به سادگی طرز تهیه آش بادمجان توضیح داده شده تا وقت شما بیهوده تلف نشود.
مواد لازم برای طرز تهیه آش بادمجان بدون گوشت:
یک پیمانه سر خالی مخلوط نخود و لوبیا سفید
یک پیمانه لوبیا چیتی
یک پیمانه عدس
نصف پیمانه برنج نیم دانه ایرانی
یک و نیم پیمانه بلغور گندم
سیصد گرم سبزی آش شامل دو سوم اسفناج و یک سوم تره و گشنیز و جعفری
مقداری زردچوبه و نعنا خشک
سه تا پنج عدد پیاز سرخ شده (بهتره پیاز داغ چیپسی بریزید و هر چقدر مقدارش بیشتر باشه خوشمزه تر میشه)
یک قاشق غذاخوری نمک
یک قاشق چایخوری فلفل سیاه
مقداری کشک
شش الی 8 عدد بادمجان چهار حبه سیر