به گزارش رکنا، طرز تهیه لوبیا پلو را آموزش داده ایم. همراه ما باشید.
مواد لازم برای ۴نفر
لوبیا سبز : ۴۰۰ گرم
برنج: ۳ پیمانه
گوجه فرنگی: ۵ عدد
فلفل دلمهای قرمز: ۱ عدد
پیاز بزرگ: ۱ عدد
سیر: ۴ حبه
زعفرون: به میزان لازم
ادویهجات: زیره ½ قچ، کاری ۱ قچ، نمک و فلفل
کره و آب به میزان لازم
طرز تهیه:
اول لوبیا رو تو کمی روغن تفت میدین، بعد پورهی پیاز، گوجه، فلفلدلمه و سیر رو اضافه میکنین. با ادویهها تفت میدین، یه لیوان آب و زعفرون میریزین و حدود ۴۰ دقیقه زمان میدین تا بپزه.
بعد برنجی که از قبل خیسوندین رو اضافه کنین، ۲ قاشق غذاخوری نمک بزنین و با کره بذارین تا آبش کشیده شه.
وقتی آب برنج خشک شد، حدود ۴۵ دقیقه زمان بدین تا دم بکشه.
و تمام! یه لوبیاپلوی خوشعطر و دلچسب آمادهست!
نه مهمونی باشه، نه دورهمی…
فقط یه دل سیر لوبیاپلو با تهدیگِ طلایی کافیه واسه حال خوب امروز!