به گزارش رکنا، طرز تهیه قیمه نثار به شرح فیلم است.
مقدار مواد بستگی به میل خودتون داره ولی عموما برای هر نفر 100 تا 150 گرم گوشت کافیه.
حتما از گوشت گوسفندی یا ماهیچه گوساله استفاده کنید.
پیاز را زیاد سرخ نکنید؛ فقط در حد کاراملی شدن.
از چوب دارچین و هل و گل سرخ و دانه فلفل برای ادویه گوشت استفاده کنید.
زعفران و نمک را نیم ساعت آخر اضافه کنید.
برای نثار از خلال پرتقال استفاده کنید. اگر خلال هاتون خشکه نیم ساعت اول در آب خیس کنید بعد سه بار در آب بجوشانید و هر بار به مدت سه دقیقه تا تلخی خلال ها کاملا گرفته بشه.
خلال بادام و پسته را با گلاب خیس کنید.
من خلال بادام و پسته را تفت ندادم ولی اگر دوست داشتین می تونید همراه خلال پرتقال و زرشک در آخر اضافه کنید و یه تفت کم بدین.
زعفران را با دست و دلبازی اضافه کنید.
نثار گوشت رو میتونید هم وسط پلو بدین یا مثل من روی پلو و تزئین کنید و یک اثر هنری خلق کنید.